Nieuws

Nieuw: de ledenkaart. Kom in contact!

Evenementen georganiseerd door de club zijn soms wat ver weg, terwijl je graag met lotgenoten in je nabije omgeving wilt genieten van je variomatische hobby. Om hierin tegemoet te komen is er nu een pagina 'Ledenkaart'. Kijk wie er in je buurt woont, kom in contact en ga bij elkaar op de koffie om lekker te kletsen over je Daf, of misschien kan een clublid met zijn/haar kennis jou helpen met een probleem.

Nieuw: fotoalbums van evenementen

Kort na een evenement wat DAF Club Nederland organiseert, of waar D.C.N. aan deelneemt, zie je dat er op onder andere Facebook mooie foto's geplaatst worden. Maar na enige tijd verdwijnen deze in de 'massa' en is het goed terugvinden knap lastig. Met enige regelmaat krijgen we de vraag of we de beeldregistraties van evenementen niet op de website kunnen plaatsen. Nou en of!

Verbeterde zoekfunctionaliteit: wat vind jij?

We werken continu aan het verbeteren van de digitale ondersteuning voor clubactiviteiten, waaronder deze website. De ene keer is dat niet of nauwelijks zichtbaar doordat het onder de motorkap plaatsvindt, de andere keer kunnen we met gepaste trots nieuwe functionaliteiten laten zien. Deze keer: gemakkelijker, sneller en beter zoeken!