Taxaties

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een goede (klassieker-) verzekering is daarom van groot belang. De taxatiecommissie taxeert auto's met variomatische aandrijving van leden. Volgens een uitvoerige methodiek wordt een verzekeringswaarde van de auto vastgesteld. Deze wordt vastgelegd in een uitgebreid taxatierapport dat door vrijwel alle verzekeraars wordt erkend. Het taxatierapport wordt opgesteld volgens artikel 960 van boek 7 van het Burgerlijk Wetboek en binnen 4 weken per mail verzonden naar de eigenaar, zodat het digitale taxatierapport direct kan worden doorgestuurd naar zijn/haar verzekering.

Een voorbeeld van een taxatierapport kun je hieronder bekijken of downloaden.

De taxatiecommissie bestaat uit zes taxateurs die binnen DAF Club Nederland zijn opgeleid en dus echt kennis hebben van jouw auto! De taxaties worden uitgevoerd tijdens sleuteldagen, diagnosedagen of open magazijndagen. Raadpleeg de agenda voor de dagen waarop er wordt getaxeerd en/of maak hiervoor een afspraak met de coördinator van de taxatiecommissie via het formulier 'Aanvraag taxatie' onderaan deze pagina (zichtbaar na inloggen). Voor de kosten hoef je het niet te laten; die bedragen slechts € 30,-.

Heb je een vraag over taxaties? Neem contact op met de coördinator van de taxatiecommissie, per E-mail of telefonisch.

Taxatierapport

 

 

 

De leden van de taxatiecommissie; geknield van links naar rechts: Peter van Wouwe en Michel-Angelo Wijnen (coördinator), staand van links naar rechts Petro Hendiks en Albert Hoving, op de aparte foto hierboven Jan-Erik Plettenburg en hieronder Dion Snoek.