Nieuws

Taxatiedag met koffieklets in Kerkwerve

Op zaterdag 16 september worden er weer taxaties uitgevoerd en gezellig bijgekletst bij Mary van Strien. Wil je je Daf of Volvo die dag in Kerkwerve laten taxeren? Meld je dan aan! En wil je gezellig (over je Daf/Volvo) komen kletsen of je trots laten zien, dan ben je van harte welkom.

DAF Museumdagen gaan niet door!

De DAF Museumdagen die gepland stonden op 30 september en 1 oktober gaan niet door. In verband met de eerder dit jaar georganiseerde DAF Familiedag heeft men helaas niet voldoende vrijwilligers die dit kunnen organiseren voor die dagen.  Ga voor de openingstijden en andere informatie over het museum naar DAF Museum

Dafs door Drenthe: toertocht 23 september

Op zaterdag 23 september organiseert de Evenementencommissie van DAF Club Nederland een toertocht in de prachtige provincie Drenthe. De deelnemers staat een mooie tocht te wachten waarbij een aantal facetten die Drenthe rijk is bezocht zullen worden. Denk hierbij aan mooie schilderachtige dorpjes, bossen, wijdse landerijen, nationale parken en zelfs een berg!

Kom zondag 13 augustus naar de Ouw Getogmarkt

Op zondag 13 augustus wordt de jaarlijks terugkerende en altijd gezellige en druk bezochte 'Ouw Getogmarkt' weer gehouden in het centrum van Riethoven. Onze complete clubstand, omringd door een aantal mooie Dafs en Volvo's met Variomatic, is er natuurlijk ook en wordt weer bemand door een aantal leden van de pr-commissie. Maar er is meer!