Nieuws

Verbeterde zoekfunctionaliteit: wat vind jij?

We werken continu aan het verbeteren van de digitale ondersteuning voor clubactiviteiten, waaronder deze website. De ene keer is dat niet of nauwelijks zichtbaar doordat het onder de motorkap plaatsvindt, de andere keer kunnen we met gepaste trots nieuwe functionaliteiten laten zien. Deze keer: gemakkelijker, sneller en beter zoeken!

Castle Rally Deurne 1300

Zondag 15 mei 2022 vormt Deurne het decor van de Castle Rally Deurne 1300. Deze sfeervolle toertocht voor oldtimers en andere exclusieve auto’s wordt gehouden ter gelegenheid van het 1300-jarig bestaan van Deurne en voert langs de vele kenmerkende bezienswaardigheden die Deurne en omgeving rijk zijn.

Introductiedag nieuwe leden

Op zaterdag 30 oktober 2021 was de laatste introductiedag voor nieuwe leden van onze club, wat een groot succes bleek.
Dit jaar hebben we twee dagen in de planning: 2 april en 15 oktober. Voor de introductiedag op 2 april kun je je nu opgeven.

Er komt weer een D.C.N. Hemelvaartweekend!

Tijdens de ALV bekend gemaakt: er komt dit jaar weer een D.C.N. Hemelvaartweekend! Gelukkig kan en mag het weer, en staan we te springen om sinds lange tijd weer samen te komen en te kamperen, rijden, barbecueën, en natuurlijk over de Variomatic en aanverwante onderwerpen babbelen...