Nieuws

Nieuwe pagina: de DAF personenautofabrieken

Je kunt op deze website al heel veel informatie vinden over de club, over alle modellen met Variomatic en Volvo's met CVT. Maar ook achtergrondinformatie over de motoren of het Marathon pakket. Maar welk model kwam nu uit welke fabriek rollen? Productieaantallen? Wat is er nog over van de fabrieken? Dat vind je op de nieuwe pagina "Autofabrieken".

Nieuwe pagina: Jonge Daf rijders!

Onze Dafs met Variomatic en Volvo's met CVT worden steeds ouder, maar onze club krijgt steeds meer jonge leden. En die verjongingskuur is natuurlijk meer dan welkom voor een zonnige toekomst. Om jongeren die nog geen Daf hebben, of zij die nog geen lid zijn enthousiast te maken voor de Dafs en de club is er nu een speciale pagina: dafclub.nl/jongeren.

Toeren door het Oosten op Eerste Paasdag

De evenementencommissie (EVC) van DAF Club Nederland organiseert zondag 9 april aanstaande een mooie rit van ongeveer 85 kilometer door de Achterhoek/Twente/Salland. Heb je die dag zin om mee te rijden en geen zin in eieren zoeken, kom dan vanaf 10.30 uur naar de Olde Mölle in Neede.

Tip: Dafs in de ELE Rally (2-3 juni, Eindhoven)

De 58e ELE Rally zal dit jaar op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni weer als tweedaagse rally verreden worden rondom Eindhoven.
Tot op heden zijn er 2 DAF equipes ingeschreven voor de ELE Retro Rally, én Rens van Dijk zal met zijn Daf 66 1300 Marathon weer van start gaan in de ELE Historic klasse.