Nieuws

Verbeterde zoekfunctionaliteit: wat vind jij?

Publicatiedatum:
Bekeken: 366
Categorieën: Nieuws, Redactie

We werken continu aan het verbeteren van de digitale ondersteuning voor clubactiviteiten, waaronder deze website. De ene keer is dat niet of nauwelijks zichtbaar doordat het onder de motorkap gebeurd, de andere keer kunnen we met gepaste trots nieuwe functionaliteiten laten zien. Deze keer: gemakkelijker, sneller en beter zoeken!

De afgelopen tijd is er namelijk hard gewerkt om de zoekfunctionaliteit te verbeteren, zowel op het forum als op de website. Je kunt nu zelfs in alle 'Variomatics' zoeken!

Dus zoek je specifiek een artikel (of artikelen) over de Renix ontsteking, achtergrondinformatie over carburateurs, een foto uit de oude doos van Garage de Burgh, of wil je het artikel nog eens teruglezen over de Winterrally van enkele jaren geleden?
Je hoeft niet langer digitaal door de 'Variomatics' te bladeren maar met 1 gerichte zoekactie de 'Variomatic(s)' vinden waarin jouw zoekwoord staat.

Noot: de zoekfunctie werkt op vrijwel alle teksten in het archief met 'Variomatics' maar niet op tekst in foto's. Om binnen alle 'Variomatics' te zoeken dien je ingelogd te zijn; deze inhoud is afgeschermd en alleen toegankelijk als je als lid inlogt.

Je kunt direct starten met zoeken! Gebruik hiervoor de algemene zoekfunctie, deze doorzoekt de gehele website dus alle pagina's én de 'Variomatics':

Algemene zoekfunctie (pagina Zoeken) op de D.C.N. website

Noot: Ben je niet ingelogd, dan toont deze zoekfunctie alleen resultaten van de openbare pagina's op de website van DAF Club Nederland.

Wil je alleen zoeken binnen het archief van de 'Variomatics' dan kun je ook de zoekfunctie op de pagina Clubblad 'Variomatic' gebruiken:

Zoekfunctie om binnen Variomatics te zoeken
Naast de uitgebreide zoekfunctionaliteit op de website en in het bijzonder de 'Variomatics', is de zoekfunctionaliteit binnen het forum ook verbeterd.
Deze levert niet langer lange wachttijden en foutmeldingen op. Zoeken naar onderwerpen en berichten op het forum doe je hier:

Zoekfunctie op het D.C.N. forum

 

Deel dit bericht via: