Nieuws

Nieuw: fotoalbums van evenementen

Kort na een evenement wat DAF Club Nederland organiseert, of waar D.C.N. aan deelneemt, zie je dat er op onder andere Facebook mooie foto's geplaatst worden. Maar na enige tijd verdwijnen deze in de 'massa' en is het goed terugvinden knap lastig. Met enige regelmaat krijgen we de vraag of we de beeldregistraties van evenementen niet op de website kunnen plaatsen. Nou en of!

Er komt weer een D.C.N. Hemelvaartweekend!

Tijdens de ALV bekend gemaakt: er komt dit jaar weer een D.C.N. Hemelvaartweekend! Gelukkig kan en mag het weer, en staan we te springen om sinds lange tijd weer samen te komen en te kamperen, rijden, barbecueën, en natuurlijk over de Variomatic en aanverwante onderwerpen babbelen...

Winterrally 2022: 't is een kwestie van geduld

Corona gooide roet door vele evenementen, waaronder ook de Winterrally in 2021. Eindelijk mag het weer (onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen), dus het is uiteindelijk toch een kwestie van geduld totdat de DAF Club weer de Nederlandse wegen vult. Op zaterdag 5 en zondag 6 maart vind de Winterrally 2022 plaats!

Koningsdag 2021 = KoningsDaf

Zeg je Koningsdag, dan zeg je dit jaar eigenlijk KoningsDaf. Of je nu wel of niet koninklijk gezind bent maakt niet uit. Als je hart hebt voor DAF (Club Nederland) dan hebben we een tip voor je!
Ga dan op Koningsdag, 27 april a.s., naar de officiële website van Koningsdag 2021.