Nieuws

Taxatiedag met koffieklets in Kerkwerve

Op zaterdag 16 september worden er weer taxaties uitgevoerd en gezellig bijgekletst bij Mary van Strien. Wil je je Daf of Volvo die dag in Kerkwerve laten taxeren? Meld je dan aan! En wil je gezellig (over je Daf/Volvo) komen kletsen of je trots laten zien, dan ben je van harte welkom.

Dafs door Drenthe: toertocht 23 september

Op zaterdag 23 september organiseert de Evenementencommissie van DAF Club Nederland een toertocht in de prachtige provincie Drenthe. De deelnemers staat een mooie tocht te wachten waarbij een aantal facetten die Drenthe rijk is bezocht zullen worden. Denk hierbij aan mooie schilderachtige dorpjes, bossen, wijdse landerijen, nationale parken en zelfs een berg!

Toeren door het Oosten op Eerste Paasdag

De evenementencommissie (EVC) van DAF Club Nederland organiseert zondag 9 april aanstaande een mooie rit van ongeveer 85 kilometer door de Achterhoek/Twente/Salland. Heb je die dag zin om mee te rijden en geen zin in eieren zoeken, kom dan vanaf 10.30 uur naar de Olde Mölle in Neede.

Tip: Dafs in de ELE Rally (2-3 juni, Eindhoven)

De 58e ELE Rally zal dit jaar op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni weer als tweedaagse rally verreden worden rondom Eindhoven.
Tot op heden zijn er 2 DAF equipes ingeschreven voor de ELE Retro Rally, én Rens van Dijk zal met zijn Daf 66 1300 Marathon weer van start gaan in de ELE Historic klasse.