Nieuws

Nieuw: fotoalbums van evenementen

Publicatiedatum:
Bekeken: 558
Categorieën: Evenementen, PR, Redactie

Kort na een evenement wat DAF Club Nederland organiseert, of waar D.C.N. aan deelneemt, zie je dat er op onder andere Facebook mooie foto's geplaatst worden. Maar na enige tijd verdwijnen deze in de 'massa' en is het goed terugvinden knap lastig. Met enige regelmaat krijgen we de vraag of we de beeldregistraties van evenementen niet op de website kunnen plaatsen. Nou en of!

We hebben hiervoor een nieuwe pagina met een tijdlijn aangemaakt die je kunt benaderen via het menu Club -> Algemeen -> Evenementen -> Tijdlijn:

https://www.dafclub.nl/Club/Algemeen/Evenementen/Tijdlijn

Op deze tijdlijn komen evenementen en activiteiten te staan waarvan we (kwalitatief) voldoende beeldmateriaal hebben om het in een fotoalbum te zetten. Zo kun je zien wat er zoal is georganiseerd en met de sfeerimpressies krijg je een goed beeld! Natuurlijk is het ook leuk om de foto's nog eens terug te kijken als je zelf bij het evenement of de activiteit aanwezig bent geweest.

We starten met impressies van de Lentesale 2022 bij het clubmagazijn in Geldrop op 7 mei, en met dank aan Gertjan Schutten, de Oldtimermeeting Nijverdal op 15 mei waar DAF Club Nederland met een clubstand stond. Neem regelmatig eens een kijkje op deze nieuwe pagina, want hij wordt steeds aangevuld!

Heb je een mooie sfeerimpressie gemaakt op een evenement en wil je die delen met ons? Stuur ze dan bij voorkeur via WeTransfer naar webredactie@dafclub.nl.

 

Deel dit bericht via: