Het magazijn van DAF Club Nederland

Jouw Daf of Volvo (met Variomatic) rijdend houden is dé kernactiviteit van DAF Club Nederland (D.C.N.). Hiervoor heeft D.C.N. een groot magazijn met ruim 13.000 verschillende artikelen. Van bouten en moeren tot plaatwerk, onderdelen voor jouw motor en Variomatic, werkplaats- en onderdelenboeken, onderhoudsmiddelen en gereedschap. Het magazijn heeft geen winstoogmerk en wordt gerund door vrijwilligers. Met de opbrengst worden nieuwe onderdelen bijgemaakt en gekocht.

Hoe kom ik aan onderdelen?

1) Bezoek het magazijn in Geldrop

Het magazijn is 2 tot 3 zaterdagen per maand open van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk in de agenda voor de open magazijndagen. Je bent van harte welkom op de Spaarpot 26 te Geldrop. Je kunt in het magazijn pinnen en contant betalen (biljetten van € 200,- en € 500,- worden niet geaccepteerd).

2) Bestel via de webshop: snel en makkelijk

Een groot assortiment aan onderdelen, documentatie en gereedschap vind je in de webshop. In de webshop is een selectie van de meest voorkomende onderdelen opgenomen. De andere 12.000 onderdelen kun je telefonisch of per mail bestellen.

3) Bestel via e-mail of telefoon

Je kunt de onderdelen ook bij het magazijn bestellen en laten opsturen. Voor een snelle offerte: magazijn@dafclub.nl of bel 06-15 26 64 14.

Wij vragen je zo mogelijk de volgende informatie te verstrekken: bouwjaar, autotype en servicenummer, je lidnummer én telefoonnummer. Je krijgt dan een offerte. Indien je de onderdelen wilt bestellen, maak je het bedrag uit de offerte over. Vervolgens worden de onderdelen verstuurd via PostNL.

Het verzenden van een pakket met barcode kost € 6,95 tot 30 kg met maximale afmetingen van 176x78x58 cm. Voor zwaardere bestellingen en bestellingen naar het buitenland gelden andere tarieven. Deze staan op de offerte die we voor je maken. Niet alle onderdelen kunnen we versturen, zoals te grote of breekbare onderdelen zoals bijvoorbeeld ruiten.

Spelregels kopen in het magazijn of de webshop.

De onderdelen zijn alleen beschikbaar voor leden van D.C.N.. Wij willen dat de soms schaarse onderdelen terecht komen bij leden die een auto hebben, waarvoor deze onderdelen zijn bedoeld. Daarom kan je alleen als lid en passende aantallen onderdelen kopen voor je eigen - bij D.C.N. geregistreerde -  auto’s. Dit geldt ook voor de onderdelen die in de aanbieding zijn.

Wijzigingen in je autobezit kun je doorgeven via het formulier Mijn auto's op deze website.

Bij aankopen in het magazijn kunnen we naar je lidmaatschapskaart vragen.

Onderdeelprijzen t.b.v. afhandeling schades

Bij het afhandelen van schades wordt er door het schadebedrijf een schadebegroting opgesteld voor de expert van de verzekeraar. D.C.N. kan voor jou een prijsopgave van de benodigde onderdelen verzorgen. Er wordt hiervoor een factuur op lidnummer/naam gemaakt, toegespitst op jouw auto en schade. Met deze factuur kan de expert een juist schaderapport voor je opmaken. Omdat dit een tijdrovende klus is, wordt er voor deze factuur € 100,- bij vooruitbetaling gevraagd. Koop je vervolgens de betreffende onderdelen voor 50% of meer van de factuurprijs bij het magazijn van D.C.N., dan krijg je € 75,- teruggestort. Koop je alle gefactureerde onderdelen bij D.C.N., dan krijgt je de volledige € 100,- terug.

Adres & contact

Het magazijn is gevestigd aan de Spaarpot 26 in Geldrop

Webshop

Contact coördinator magazijn 

Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N.

Het onderdelenmagazijn voor de leden van DAF Club Nederland is ondergebracht in de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N., afgekort S.O.V., geregistreerd aan de Kamer van Koophandel onder nummer 41168689.