Nieuws

Auto's gezocht voor filmopnames: jouw Daf in een film?

Voor de filmopnames van 'Toen we van de Duitsers verloren' dat zich afspeelt in 1974, is het productiebedrijf Family Affair Films op zoek naar mooie oldtimers. Natuurlijk waren in die periode de Dafs met Variomatic goed vertegenwoordigd in het straatbeeld, dus kunnen wij als DAF Club Nederland er voor zorgen dat dit ook in de film zo gerepresenteerd wordt. Lijkt het je leuk om jouw Daf terug te zien in de film?

Nieuw: fotoalbums van evenementen

Kort na een evenement wat DAF Club Nederland organiseert, of waar D.C.N. aan deelneemt, zie je dat er op onder andere Facebook mooie foto's geplaatst worden. Maar na enige tijd verdwijnen deze in de 'massa' en is het goed terugvinden knap lastig. Met enige regelmaat krijgen we de vraag of we de beeldregistraties van evenementen niet op de website kunnen plaatsen. Nou en of!

Verbeterde zoekfunctionaliteit: wat vind jij?

We werken continu aan het verbeteren van de digitale ondersteuning voor clubactiviteiten, waaronder deze website. De ene keer is dat niet of nauwelijks zichtbaar doordat het onder de motorkap plaatsvindt, de andere keer kunnen we met gepaste trots nieuwe functionaliteiten laten zien. Deze keer: gemakkelijker, sneller en beter zoeken!