Nieuws

Koningsdag 2021 = KoningsDaf

Publicatiedatum:
Bekeken: 1097
Categorieën: Algemeen, Nieuws, Evenementen, PR

Zeg je Koningsdag, dan zeg je dit jaar eigenlijk KoningsDaf. Of je nu wel of niet koninklijk gezind bent maakt niet uit. Als je hart hebt voor DAF (Club Nederland) dan hebben we een tip voor je!
Ga dan op Koningsdag, 27 april a.s., naar de officiële website van Koningsdag 2021:

www.koningsdageindhoven.nl/programma/digitalekamer1

Van 12.30 – 13.00 uur (let op! Op bovenstaande website staat aanvang 13:00 uur, maar dit is volgens de organisatie onjuist en dat zou men proberen aan te passen) is in Digitale kamer 1 op die website een uitzending over onze club live te zien. De uitzending begint met een bijzondere promotiefilm die we gisteren voor en in ons magazijn hebben opgenomen. Daarna komen Pascal School en Clint de Bruijn aan het woord.

Met een schuin oog kun je op Koningsdag ook Dafjes op televisie kijken op zender NPO 1: naar verluid zal Koning Willem-Alexander met zijn dochter Amalia plaatsnemen in de Daf Kini; de door DAF ontwerper Michelotti getekende strandauto met koninklijk kenteken AA-98 die gebaseerd is op een Daf 32. Dan ondervinden zij hoe heerlijk zo'n variomatisch aangedreven auto rijdt, iets wat wij allen al lang weten :)En…blijf kijken want wellicht filmen de drones van de NOS in Eindhoven van bovenaf een sliert van oranje (Nationa) en rood/wit/blauwe Dafs en Volvo’s met Variomatic (van onze club natuurlijk*) en wordt ook dat ergens tussen 10.50 – 13.10 uur op TV uitgezonden!

*dit wordt mogelijk gemaakt voor een selecte groep van 9 auto's, de deelnemers zijn reeds benaderd.

Deel dit bericht via: