Nieuws

Nieuw: brochure-, folder- en advertentiegalerij

Publicatiedatum:
Bekeken: 980
Categorieën: Nieuws, PR

De mooiste brochures, folders en advertenties met DAF- en Volvo personenwagens met Variomatic in de hoofdrol kun je vanaf nu bekijken op deze website!

Achter de schermen is hard gewerkt om DAF- en Volvo promotiemateriaal uit de jaren '60 tot en met de jaren '90 te digitaliseren. Het resultaat is te vinden in de brochure-, folder- en advertentiegalerij.
De brochures en folders zijn gecategoriseerd per model, maar ook speciale brochures zoals accessoires, prijslijsten en folders met kleuren en bekleding vind je hier terug.
In de sectie Advertenties kun je bladeren door DAF Variomatic gerelateerde advertenties in landelijke- en regionale dagbladen uit binnen- en buitenland.

Neem gauw een kijkje! Evenals de fotogalerij en videogalerij vind je de brochure-, folder- en advertentiegalerij in het menu via DAF -> Algemeen

https://www.dafclub.nl/DAF/Algemeen/Brochure-folder-en-advertentiegalerij

Daarnaast kunnen leden van DAF Club Nederland, nadat ze zijn ingelogd, alle folders in PDF-formaat bekijken in de Kennisbank.

De collectie kan nog worden uitgebreid. Mis je een specifieke brochure of folder? Heb je zelf een mooie Daf/Volvo/Variomatic gerelateerde brochure, folder of advertentie uit binnen- of buitenland?
Dan horen we graag van je via webredactie@dafclub.nl.

Deel dit bericht via: