Nieuws

ALV 2023: Jelle Rogier stelt zich kandidaat voor de PR commissie

Publicatiedatum:
Bekeken: 204
Categorieën: Nieuws, Evenementen, PR

De PR commissie is op zoek naar nieuwe aanwas, met name gericht op de jeugd. In navolging op Ivo van den Bergh stelt ook Jelle Rogier zich voor om plaats te nemen in de PR commissie. Lees zijn motivatie en stem tijdens de ALV!

“Mijn naam is Jelle Rogier, 35 jaar en in het bezit van een gele Volvo 66. Ik heb deze nu 3 jaar en inmiddels al de mooiste en gekste avonturen mee mogen maken. Deze auto is destijds op mijn pad gekomen in een tijd waarin ik totaal niet op zoek was naar een auto, laat staan zo’n betrouwbare oldtimer 😉. Van zelf sleutelen kon ik alleen maar dromen. Maar, soms moet je gewoon eens gek doen en de sprong wagen. Mijn gitaar destijds geruild voor de Volvo 66 en heb er geen moment spijt van gehad.

Van het meedoen als prop in een televisie serie tot een artikel voor Autovisie. Als kers op de taart natuurlijk de Red Bull Reverse race. Dat was echt een droom waarvan ik mijzelf soms nog in mijn armen moet knijpen. Al met al onvergetelijke dingen.

“Ja, leuk allemaal… maar waarom wil je dan bij de PR commissie!?”

Nou, mede omdat ik de DAF Club een warm hart toe draag en zij mij zoveel hebben gegeven, vind ik dit een mooi iets om terug te doen. Ik ben sociaal en open ingesteld en vind het leuk om met mensen te praten over de hobby/passie en ze een glimlach op hun gezicht te geven. Ik ben van mening dat deze competenties goed bij deze “functie” passen.

De evenementen die ik heb mee mogen maken met de DAF Club waren/zijn altijd gezellig en goed georganiseerd en hier kan ik een hoop van leren. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe dingen te zien en te leren.

Iets meer over mijzelf. Ik ben 35 jaar, woon in Poeldijk samen met mijn 2 katten en vriendin. Momenteel werk ik als datacenter engineer in Naaldwijk. Dit neemt wel onregelmatige diensten met zich mee. Dat betekent dat ik helaas niet elk evenement aanwezig kan zijn, maar als de evenementen op tijd worden doorgegeven kan ik voorkeuren in mijn rooster mee geven.Mijn verdere hobby’s zijn: Muziek (speel gitaar en bas), Lego, gamen, sporten en yoga.

Ik had ook begrepen dat een trekhaak hebben de voorkeur heeft. Helaas heb ik die niet, maar ik zal kijken of er eentje onder de 66 geknutseld kan worden. Hij is voorzien van een B14.4 E dus genoeg koppel. Als er vragen zijn dan verneem ik die uiteraard graag. Met vriendelijke en enthousiaste groet, Jelle”

 

Wil je meer weten over de Algemene Ledenvergadering (ALV)? Ga dan naar de speciale pagina op deze website:

http://www.dafclub.nl/ALV

In de aanloop naar de ALV op 11 februari 2023 zal deze pagina worden uitgebreid met meer informatie en documentatie.

Deel dit bericht via: