Nieuws

ALV 2023: Ivo van den Bergh stelt zich kandidaat voor de PR commissie

Publicatiedatum:
Bekeken: 166
Categorieën: Nieuws, Evenementen

Ivo van den Bergh stelt zich kandidaat voor de PR commissie. Lees hier zijn motivatie; tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 11 februari heb je de gelegenheid om te stemmen.

“Hallo, mijn naam is Ivo van den Bergh, 32 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Moniek en dochter Chloë in Schoonhoven. Doordeweeks werkzaam als service technicus voor AEG en daarnaast doe ik nog een opleiding in de elektrotechniek. Onze eerste vario is een Volvo 66 uit 1981 en wordt nu bijna 4 jaar door ons gebruikt. De eerste 2 jaar dagelijks maar sinds de komst van onze Volvo 740 uit 1990, mag de 66 het een beetje rustiger aan doen. Daarbij is er nog een groene Volvo 66, deze zal vanaf midden maart verhuizen naar Zweden, maar daarover later meer! Ook is er nog een Peugeot 404 uit 1964 maar dat project staat even op een laag pitje. Ik ervaar de 66 als een uiterst comfortabele en onderhoudsvriendelijke auto, de Variomatic is mooie techniek die ons in ieder geval nog nooit in de steek heeft gelaten.

Het lijkt mij leuk om voor de PR aan de slag te gaan om nog meer jongeren te enthousiasmeren voor deze techniek en Hollandse automobiel. Het suffige imago is gelukkig inmiddels wel verleden tijd. Ik hoop de club te kunnen helpen en ondersteunen bij activiteiten.”

Wil je meer weten over de Algemene Ledenvergadering (ALV)? Ga dan naar de speciale pagina op deze website:

http://www.dafclub.nl/ALV

In de aanloop naar de ALV op 11 februari 2023 zal deze pagina worden uitgebreid met meer informatie en documentatie.

Deel dit bericht via: