Nieuws

Hemelvaartweekend 2022: nagenieten in het fotoalbum

Publicatiedatum:
Bekeken: 497
Categorieën: Nieuws, Evenementen

Het D.C.N. Hemelvaartweekend 2022 (25-29 mei) zit er weer op, en wat was het geweldig! Vele equipes zorgden voor een goed gevuld campinggrasveld bij camping De Bergen in Wanroij. Variomatisch aangedreven Dafs en Volvo's in allerlei uitvoeringen en kleuren, bijgestaan door een al even gekleurd gezelschap van caravans, vouwwagens en tenten. De organisatie had het fantastisch verzorgd met onder andere een gezellige welkomstborrel, mooie toerrit en uitdagende nachtrit. En vaak stond de zon ons bij, zodat de Dafs en Volvo's stonden te stralen! Uiteraard werden ook de nodige motorkappen geopend om te inspecteren of ter plekke te sleutelen. Bij deze willen we namens alle deelnemers de organisatie bedanken voor een onvergetelijk Hemelvaartweekend 2022.

Heb je het moeten missen? Het programma kun je nog eens nalezen op de pagina dafclub.nl/hemelvaartweekend. En of je er nu wel of niet bij was: je kunt nu (na)genieten van de prachtige beelden van het Hemelvaartweekend in het fotoalbum.

Je vindt alle (tot nu toe verzamelde) foto's op de nieuwe pagina Tijdlijn evenementen, via het menu Club -> Algemeen -> Evenementen -> Tijdlijn:

https://www.dafclub.nl/Club/Algemeen/Evenementen/Tijdlijn/Hemelvaartweekend-2022

Heb je zelf foto's of video's gemaakt op het Hemelvaartweekend die je wilt delen voor in het album? Stuur ze dan bij voorkeur via WeTransfer naar webredactie@dafclub.nl.
Bij voorbaat dank!

Deel dit bericht via: