Hemelvaartweekend 2024: kamperen in het Noorden

Dit jaar gaan we naar het Groningse Ter Apel!


Van woensdag 8 tot en met zondag 12 mei bivakkeren we op camping Moekesgat.
Neem tent, vouwwagen of caravan mee, maar er zijn ook enkele verharde camperplaatsen.
 

Natuurlijk hebben we dit lange weekend traditiegetrouw een welkomstborrel, een toertocht, een nachtrit en verder is er op en rond de camping veel te doen en te beleven. In de volgende 'Variomatic' vind je het complete programma met inschrijfformulier, uiteraard wordt de informatie op deze pagina ook zo spoedig mogelijk uitgebreid.

 


Locatie
Camping Moekesgat
Heembadweg 17
Ter Apel
Tel. 0(31)6 10889217
Website

Huuraccommodatie
Wel willen meedoen, maar een hekel aan kamperen? Er zijn beperkt enkele huisjes beschikbaar; vraag de camping naar mogelijkheden.  
Reserveren en betalen van de huuraccommodatie dien je dus zelf te regelen. Vermeld bij de aanmelding dat je deelneemt aan het kampeerweekend van DAF Club Nederland.

Daarnaast moet je je uiteraard nog wel bij ons inschrijven voor het kampeerweekend, want wij hebben verder geen bemoeienis met de huuraccommodaties en krijgen hier dus geen bericht over.

 

Programma

Kamperen van woensdag/donderdag t/m zondag. Wil je eerder komen of langer blijven? Geen probleem, maar dat moet je zelf regelen en betalen bij de camping. Indien je dit van plan bent adviseren wij dit van tevoren te regelen bij de camping. Je betaalt voor deze nacht(en) de gangbare prijs van de camping. Vermeld wel bij aanmelding dat je lid van DAF Club Nederland bent, anders word je op een andere plaats gezet en/of moet je zeer waarschijnlijk verkassen. Dit geldt ook voor de bungalows of trekkershutten, dit dien je ook zelf te regelen met/bij de camping. Doe dit tijdig want vol is vol. Voor mindervaliden zijn er aangepaste bungalows.

 

Donderdag 9 mei
Aankomst op de camping! Inschrijven bij aankomst voor de camping doe je bij de receptie.
's Avonds om 20:00 uur komen we gezellig bijeen voor de welkomstborrel.

 

Vrijdag 10 mei
In de ochtend staat een toertocht gepland door het mooie Groningen. s' Avonds laat staat er ook een nachtrit gepland! Nadere informatie hierover krijg je op de welkomstborrel te horen.

 

Zaterdag 11 mei
Deze dag is vrij in te delen. Maar: houd de middag vrij, want dan staat er een gezellige activiteit gepland!

 

Zondag 12 mei
Het is weer voorbij, de laatste dag. We gaan alles opruimen en dan weer veilig huiswaarts.Alleen toertocht
Deelname aan alleen de toertocht is uiteraard gratis. Wil je alleen meedoen aan de toertocht op vrijdag 10 mei?  Stuur van tevoren even een mailtje naar evenementen@dafclub.nl. Je kunt dan op vrijdag 10 mei de toertocht afhalen bij Chevy Jansen.Kosten en betaling
De kosten bedragen € 85,00 per volwassene ouder dan 17 jaar. Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar betaal je € 3,00 per leeftijdsjaar. Een kind van 14 jaar betaalt dus € 42,00.

Wij kunnen voor dit bedrag aanbieden:

 • Drie/vier overnachtingen op de camping, incl. stroom
 • Welkomstborrel
 • Een lekkere maaltijd en een invullende avond!
 • Voor iedereen die het tarief betaald van € 85,00:
  - Een plastic tas met T-shirt
  - Eén rallybordje per equipe
  - Een mooie toertocht
  - Een mooie nachtrit
  - Blaffende honden
  - Snurkende buurmannen
  - Pechvogels met materiaal pech
  En ………..heel, heel veel gezelligheid!


Wil je een extra rallybordje bestellen, dat kan voor € 6,00. Wil je een extra T-shirt bestellen, dat kan voor € 12.50. Honden worden toegestaan op de camping en hier worden kosten van € 5,00 per dag voor berekend bij de receptie van de camping. Vergeet niet de poepzakjes mee te nemen! Voor degene die niet willen kamperen, maar wel mee willen doen aan alle activiteiten, bedraagt het inschrijfgeld: € 45,00 per persoon. (Ook hiervoor geldt 1 T-shirt per volwassene) en € 11,00 per persoon van 4 t/m 17 jaar.

 

Betalingen
Deelnemers moeten vooraf betalen. Dit is mogelijk tot 15 april 2024. Wacht met betalen tot je de digitale factuur per E-mail ontvangt! De reservering is pas definitief zodra je betaald hebt. Is de betaling niet voltooid voor die datum, dan heeft de evenementen commissie het recht om je de toegang tot het kampeerterrein te weigeren.
Je kunt met de link in de factuur veilig betalen via Mollie Payments (o.a. met iDeal). Hiermee bespaar je onze penningmeester een boel werk en is voor de Evenementencommissie meteen zichtbaar dat je hebt betaald. Eenmaal aangemeld en betaald is je inschrijving definitief. Restitutie wordt niet verleend en zal alleen plaatsvinden conform de annuleringsvoorwaarden van de camping. Zorg dus zelf voor een annuleringsverzekering als je geen risico wilt lopen.

Een uitgebreide routebeschrijving en verdere relevante informatie ontvang je enkele weken van tevoren per mail.

 

Inschrijven
De inschrijfdatum voor het Hemelvaart kampeerweekend sluit op 12 april 2024. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier in de Variomatic, of door het formulier op deze pagina in te vullen (zichtbaar na inloggen) en te verzenden. De inschrijving is pas definitief zodra je betaald hebt, zie de voorgaande sectie Betalingen.

Voor dit evenement moeten we de NAW-gegevens van de deelnemers doorgeven aan de camping. Door inschrijving voor het kampeerweekend geef je DAF Club Nederland toestemming je NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats) aan camping Moekesgat te verstrekken.

 

Parkeren
Uiteraard mag je je Daf of Volvo op de camping parkeren, dat is vanzelfsprekend. Maar let op: eventuele autoambulances, trekauto's en andere aanhangers dienen aan de voorzijde van de camping geparkeerd te worden op de openbare parkeerplaats.

 

Meer informatie
Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, dan kun je contact opnemen met Chevy Jansen, of liever via de mail: evenementen@dafclub.nl.

Leuker kunnen we het maken.

Met vriendelijke groet,
De evenementen commisie