Nieuws

Bekijk nu de video: Een kijkje in de keuken van D.C.N.

Publicatiedatum:
Bekeken: 922
Categorieën: Algemeen, Nieuws, Evenementen, PR

Met trots presenteren we een unieke D.C.N. promotiefilm waarin we iedereen kunnen laten zien wat onze club doet. Een echt "kijkje in de keuken" dus.

In het begin nemen we de kijker in stijl mee, met in vogelvlucht de historie van DAF personenwagens met uniek (zwart-wit) beeldmateriaal. Daarna maken we de omschakeling naar het hier en nu, het heden waarin die variomatisch aangedreven auto's blijven rijden: rijdend cultureel erfgoed!

Onder leiding van Wouter van de Peppel (Public Relations) wordt een kijkje gegund in het magazijn met talloze onderdelen. Ook wordt aangestipt wat D.C.N. nog meer te bieden heeft, zoals de informatie op deze website en verschillende activiteiten. In een interview met Hennie de Ruijter (Technische Commissie) valt op te maken dat de club de kennis in huis heeft om de Variomatic in topconditie te houden. Dus mocht je anderen willen laten informeren of enthousiasmeren: (deel en) wijs ze op deze promotiefilm!

Onze dank gaat uit naar de vele clubleden die dit mogelijk hebben gemaakt, en een speciale vermelding voor Robby Daamen voor het vastleggen en monteren van de film.

Bekijk de video Rijdend cultureel erfgoed! Een "kijkje in de keuken" bij DAF Club Nederland hier:
 

Deel dit bericht via: