Nieuws

Ontdek de charme van West-Brabant: toertocht op 8 september!

Publicatiedatum:
Bekeken: 108
Categorieën: Nieuws, Evenementen

Ontdek de charme van West-Brabant tijdens onze onvergetelijke toertocht op zondag 8 september 2024!
Een avontuurlijke rit van 90 kilometer voert je door deze prachtige provincie. Verwonder je over een indrukwekkende basiliek uit 1880, bewonder een schilderachtige brug die als het ware door het water danst, en laat je betoveren door een schitterend vestingstadje.

De dag begint met een warm welkom, vergezeld van een heerlijk kopje koffie en een smakelijk gebakje. Eenmaal opgeladen, begint de tocht langs pittoreske wegen en schilderachtige landschappen.

Halverwege de route is er een speciale lunchplek ingericht, waar je zelf voor je lunch kunt zorgen. Neem iets lekkers mee, regel onderweg iets of koop iets op locatie. Het tweede deel van de toertocht eindigt bij het imposante 'Fort De Roovere,' waar avontuur en geschiedenis samenkomen. Neem de tijd voor een ontspannen wandeling naar een adembenemend uitkijkpunt of maak kennis met de unieke Mozesbrug. Onze toertocht is niet zomaar een rit; het is een ervaring vol bezienswaardigheden, creatieve routetechnieken en gezelligheid. Aan het einde van de rit krijg je nog een leuk aandenken. Zorg dat je erbij bent!

Alle informatie en het aanmeldingsformulier vind je op de volgende pagina:

https://www.dafclub.nl/toertochtWestBrabant


Je kunt je tot 7 september inschrijven.

 

Deel dit bericht via: