Nieuws

Oldtimerdag Zoetermeer

Publicatiedatum:
Bekeken: 155
Categorieën: Nieuws, Evenementen
Evenement datum: 18-5-2024 Export evenement

Op zaterdag 18 mei organiseert clublid Jacques Boonekamp met een aantal andere mensen voor de 22e keer de Oldtimerdag Zoetermeer. Dit jaar is de PR commissie van DAF Club Nederland daar niet bij aanwezig maar mogelijk heb je interesse om er aan mee te doen. Op verzoek van Jacques plaatsen we daarom hier graag de volledige tekst van het programma van die dag.

Dit jaar duiken ze in de rijke autogeschiedenis van Engeland, met een bijzondere focus op het vieren van 100 jaar MG. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol met prachtige klassieke auto's en een sfeer die je meeneemt naar het hart van Engeland. Niet alleen Engelse voertuigen zijn welkom, maar natuurlijk alle echte klassiekers zijn welkom, mits 35 jaar of ouder.

Naast de rit en het grootse Concours d’ Élégance zijn er kinderspelen, muziek -en tal van andere evenementen die zich uitspreiden over de Dorpsstraat, Nicolaasplein en Pilatusdam.

De tourrit die elk jaar uitgezet wordt, gaat over de mooiste weggetjes van onze provinciën!  De route van rond de 100 kilometer zal je weer aangenaam verrassen. Met de start en finish kan het publiek ook al veel klassiekers voorbij zien komen.

Inschrijven kan via www.oldtimerdagzoetermeer.nl
Voor meer informatie: Jacques Boonekamp: info@oldtimerdagzoetermeer.nl
Medebestuursleden: Erik van Lieshout en Patrick van Domburg

 

Deel dit bericht via: