Nieuws

Variomatic #173 vertraagd / inschrijving Winterrally 2024 geopend

Publicatiedatum:
Bekeken: 376
Categorieën: Nieuws, Evenementen

Door logistieke redenen buiten onze invloed om is het helaas niet gelukt om de glossy 'Variomatic' nummer 173 vóór de kerstdagen naar alle leden te verspreiden. Je zult de nieuwe uitgave dus pas ná de kerstdagen ontvangen. Maar niet getreurd: als je niet kunt wachten kun je 'm toch direct lezen! De digitale versie van V173 staat namelijk in PDF-formaat in het archief van het clubblad Variomatic alwaar je 'm kunt downloaden:

https://www.dafclub.nl/Voor-de-leden/Documentatie-en-naslagwerk/Clubblad-Variomatic

Daarnaast is de inschrijving voor de Winterrally 2024 geopend. Na twee zeer succesvolle edities in het zuiden des lands gaan we nu een ander deel van Nederland verkennen. Onder het motto: "gewoon bijzonder" gaan we 2 en 3 maart toeren in de provincie Overijssel. Rijd je mee?
 

Zaterdag 2 maart

Na inschrijving en ontvangst van de route en het rallybordje wacht je als deelnemer een tocht langs bijzondere, mooie en aparte bezienswaardigheden! 's Avonds is er optioneel een gezellig buffet waar je aan kunt deelnemen, en uiteraard wordt het (misschien wel tot de late uurtjes) gezellig aan de bar!


Zondag 3 maart

De winterrally is een tweedaags evenement en de evenementencommissie (EVC) heeft weer een mooie overnachtingsplek kunnen regelen. We zullen dit jaar overnachten in Fletcher Hotel-restaurant Dinkeloord in de buurt van Denekamp. Je Daf/Volvo met Variomatic kan kosteloos bij het hotel geparkeerd worden en na inschrijving bij de receptie worden de sleutels van de hotelkamer overhandigd. Voor de liefhebbers zijn in het hotel o.a. een zwembad en jacuzzi aanwezig waar de gasten van het hotel kosteloos gebruik van mogen maken!

Aanmelden
Heb je er zin in om met je Daf of Volvo met Variomatic een mooie toer door Overijssel te gaan maken samen met medeleden?
Alle informatie vind je
op de speciale Winterrally pagina:

https://www.dafclub.nl/Winterrally

Graag zien wij je inschrijving vóór 1 februari tegemoet!

Deel dit bericht via: