Nieuws

Nagenieten van Autotron Classics 2023

Publicatiedatum:
Bekeken: 377
Categorieën: Nieuws, Evenementen

Wat was de DAF hal bij Autotron Classics een groot succes! Vele duizenden bezoekers vergaapten zich aan al het moois wat onze club te bieden heeft.
En natuurlijk zijn er veel foto's en video's geschoten in die twee dagen die in het teken stonden van het 50-jarig jubileum van de klassiekerbeurs. Nagenieten!

De 1000 Variomatics, dat hebben we niet gehaald: daarvoor was het weer ook niet in ons voordeel. Maar desalniettemin kwamen er vele clubleden met hun Daf met Variomatic of Volvo met CVT naar de speciale D.C.N. parkeerplaats in Rosmalen.

Omroep Brabant was aanwezig en heeft een item opgenomen in haar programma 'Zinderend Zuiden' wat vanaf 6 november 2023 werd uitgezonden. Je kunt het hier zien, vanaf 5:30:

https://www.omroepbrabant.nl/tv/programma/3106623/Zinderend-Zuiden/aflevering/4339122/Zinderend-Zuiden

In de video die bezoeker Morpheus op zijn YouTube kanaal Sleutelen met Morpheus plaatste krijg je een digitale rondleiding door de Eventron hal waar de club groots uitpakte:

De foto's zijn te bekijken in het fotoalbum op de Tijdlijn evenementen:

https://www.dafclub.nl/Club/Algemeen/Evenementen/Tijdlijn/AutotronClassics2023

Zodra er meer materiaal wordt aangeleverd, zullen we dit hier opnemen of in het fotoalbum plaatsen.
In de komende editie van ons clubblad 'Variomatic', komt een uitgebreid verslag van dit grote, zeer geslaagde PR-evenement.

 

Deel dit bericht via: