Nieuws

We pakken groots uit op Autotron Classics Rosmalen. Jij komt toch ook op 4 / 5 november?

Publicatiedatum:
Bekeken: 615
Categorieën: Nieuws, Evenementen, PR

Terwijl op zondag 1 oktober het Nationaal Oldtimer Festival in Raamsdonksveer nog moet worden gehouden, waar je als clublid korting krijgt op de entree via
https://www.dafclub.nl/NationaalOldtimerFestival, zijn de voorbereidingen voor onze aanwezigheid bij Autotron Classics Rosmalen al in volle gang. Even een update.

Autotron Classics is een van de oudste beurzen op het gebied van oldtimers en bestaat dit jaar 50 jaar. Wie jarig is trakteert en dat doen ze zeker, mét onze club! Deze editie heeft DAF Club Nederland namelijk de beschikking over de complete hal ‘Eventron’.

Autotron Classics: plattegrond Autotron met hal Eventron gealloceerd aan D.C.N.

Vele clubleden hebben inmiddels hun auto aangemeld om straks de duizenden bezoekers van alle types variomatisch aangedreven auto’s in die hal te laten genieten. Medio oktober ontvangen deze leden de laatste informatie.

Maar er is meer:

  • Er komt buiten een speciale (gratis) DAF Club Parking. Als je jouw variomatisch aangedreven auto daar parkeert, krijg je als bestuurder ook nog eens gratis toegang tot Autotron Classics!
  •  Voor je andere inzittenden kun je een kaartje met korting kopen.
    Ga daarvoor naar Autotron/tickets en voer bij betaling deze kortingscode in: AU23J9VB5XLSHV
    (Op de betaalpagina, helemaal onderaan de banken, nét boven het accorderen van de voorwaarden, kun je de code invoeren).  

 

Autotron Classics: Oud artikel 1000-dafjes dag in Autotron (1990)

Het aantal van ruim 1000 Dafs in 1990 zullen we misschien niet halen maar wie weet?

Nadere informatie over dit evenement volgt in oktober, dus houd onze website en social media in de gaten!

 

Heb je nog leuke DAF attributen en memorabilia om de ‘DAF zaal’ nog aantrekkelijker te maken? Dan horen we graag van je! Stuur dan een mailtje met foto naar: pr@dafclub.nl

 

Deel dit bericht via: