Nieuws

Nieuw: foto's downloaden en reacties plaatsen in fotoalbums

Publicatiedatum:
Bekeken: 332
Categorieën: Algemeen, Nieuws

De webredactie ontving de vraag of het mogelijk is om foto's in de fotogalerijen op de Evenementen tijdlijn te downloaden. Vanaf nu kan dat!

Natuurlijk, je grote trots, jouw Daf of Volvo is op de gevoelige plaat vastgelegd: dan wil je die foto('s) ook zelf bewaren. Of je ziet een goed voorbeeld van hoe je jouw auto kan veranderen voor in je mapje 'Inspiratie', of je wil het bronbestand gebruiken om die mooie foto af te drukken. Genoeg redenen om foto's te downloaden dus. En dat is vanaf nu mogelijk én eenvoudig:

Ga naar een fotogalerij op de Evenementen tijdlijn, klik op een foto binnen het fotoalbum (bijvoorbeeld Hemelvaartweekend 2023) zodat deze in een schermvullende weergave getoond wordt, en kies in het paneel aan de rechterkant voor 'Download'.

Voorbeeld foto downloaden in fotoalbum 'Evenementen tijdlijn'

De optie om te downloaden wordt alleen aangeboden als je ingelogd bent, in fotogalerijen met goedkeuring van de fotograaf/fotografen.

En dat is nog niet alles; je kunt nu ook een reactie bij een foto plaatsen. Dus heb je een compliment, vraag, opmerking, feitje of wetenswaardigheid bij een foto? Voeg je reactie bij die foto('s) toe!
Doordat je voor deze optie ook ingelogd moet zijn, wordt de reactie getoond onder jouw naam.

Deel dit bericht via: