Nieuws

Tip: Dafs in de ELE Rally (2-3 juni, Eindhoven)

Publicatiedatum:
Bekeken: 42
Categorieën: Nieuws, Evenementen

De 58e ELE Rally zal dit jaar op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni weer als tweedaagse rally verreden worden rondom Eindhoven.
Tot op heden zijn er 2 DAF equipes ingeschreven voor de ELE Retro Rally, én Rens van Dijk zal met zijn Daf 66 1300 Marathon weer van start gaan in de ELE Historic klasse.

De 1e ELE Retro Rally, een regularity wedstrijd, wordt dit jaar op zaterdag 3 juni verreden rondom Eindhoven. De rally bestaat uit 7 kp’s/tests op 3 verschillende locaties.

Ongeveer 75 km op regularity wedstrijdsnelheid en behendigheid gaan over uitdagende landelijke wegen, verharde en onverharde wegen en eindigen op militair terrein.
Tot op heden zijn er 2 DAF equipes ingeschreven voor de ELE Retro Rally.

De 5e ELE Historic Rally zal dit jaar op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni weer als tweedaagse rally verreden worden rondom Eindhoven. De rally bestaat uit 15 klassementsproeven op 7 verschillende locaties.
Ongeveer 180 km op wedstrijdsnelheid gaan over uitdagende landelijke wegen, verharde en onverharde wegen en eindigen in het donker op de publieksproef. Rens van Dijk zal met zijn DAF 66 1300 Marathon weer van start gaan in de ELE Historic klasse.

Een tip voor hen die van DAFs en rally houden: kom kijken! We
hopen op vele clubleden langs het parcours. Voor meer informatie kijk je op http://www.elerally.nl

Groet Rinus Blankestijn

Deel dit bericht via: