Nieuws

Winterrally 2023: inschrijving geopend!

Publicatiedatum:
Bekeken: 442
Categorieën: Nieuws, Evenementen

Na het overweldigende succes van de Winterrally in 2022, blijven we voor editie 2023 nog een keertje in het zuiden des lands. De Winterrally 2023 zal namelijk verreden worden in het altijd mooie en gezellige Brabant. Ben jij er weer bij?

Zaterdag 4 maart

De start van de Winterrally is dit keer in Geldrop, en wel bij ons eigen onderdelenmagazijn. Je bent hier vanaf 09:30 uur van harte welkom voor de inschrijving en een lekkere kop koffie of thee. Na de inschrijving en ontvangst van rallybordje en route, kan eenieder op eigen gelegenheid de ongeveer 120 kilometer lange route verkennen die ons langs de mooiste plekjes in Brabant zal voeren. De route voor de Winterrally wordt dit jaar uitgezet door Karel en Ilona Berkers uit Ommel.

Het eindpunt van de route op zaterdag is in Deurne, waar we bij Kloosterhotel Willibrordhaeghe zullen overnachten. Al dat rijden maakt hongerig, dus ook de inwendige mens kan hier worden versterkt. Na het eten maken we er samen een gezellige avond van in de bar van het hotel.

 

Zondag 5 maart

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt gaat de route op zondag verder door het Brabantse landschap. Omdat we rekening willen houden met de mensen die van verder weg komen, is de route op zondag wat korter zodat je tijdig de rit huiswaarts in kunt zetten. De route van zondag eindigt bij Truckstop Nobis in Asten. Uiteraard is het mogelijk hier nog gezellig even na te babbelen onder het genot van een drankje en een hapje.

 

Aanmelden
Heb je er zin in om met je Daf of Volvo met Variomatic een mooie toer door het Brabantse land te gaan maken samen met medeleden?
Alle informatie vind je
op de Winterrally pagina:

http://www.dafclub.nl/Winterrally

Graag zien wij je inschrijving vóór 11 januari tegemoet!

Deel dit bericht via: