Nieuws

D.C.N. aanwezig op het Noordhollands Oldtimerfestival Venhuizen: 1e en 2e paasdag

Publicatiedatum:
Bekeken: 460
Categorieën: Nieuws, Evenementen, PR

DAF Club Nederland is van de partij op het Noordhollands Oldtimerfestival: met 30 jaar het langst lopende oldtimerfestival van Nederland!
Op 1e en 2e paasdag (17 en 18 april) wordt op 12.000 vierkante meter verspreid over 10 hallen een groots festival gehouden met klassiekers van allerlei automerken.
DAF Club Nederland pakt uit met 4 tot 5 Dafs en zal zo het publiek ons nationale erfgoed tonen. Naast vele, vele oldtimers zijn er ook stands met onderdelen, kleding en miniaturen, maar ook een podium met live muziek en dans, een kartbaan en de ouderwetse kop van jut...

Kom je ook?

Ieder clublid die zijn of haar lidkaart toont krijgt een stempel/sticker voor de lustrumstempelkaartactie die tot het eind van dit jaar duurt. En je kunt er meer winnen! Maak een foto op het oldtimerfestival van een DAF en stuur 'm naar pr@dafclub.nl. Ingezonden foto's van winnaars 1, 2 en 3 publiceren wij in ons clubblad en zij winnen respectievelijk 3, 2 en 1 stempel/sticker. Op www.oldtimerfestival.nl is alle informatie terug te vinden. Hierbij nodigt de PR commissie je uit om eindelijk weer een keer te genieten met DAF in de hoofdrol op het Oldtimerfestival te Venhuizen.

Locatie
Torenweg 44
1607 CP Hem

 

Deel dit bericht via: