Nieuws

Geannuleerd: Eelde Classics gaat helaas niet door

Publicatiedatum:
Bekeken: 642
Categorieën: Nieuws, Evenementen

De organisatie van Eelde Classics heeft besloten het evenement op zaterdag 27 en zondag 28 november te annuleren. Wij vinden dit erg spijtig maar respecteren de keuze van de organisatie. De volgende berichtgeving is door hen rondgestuurd naar de standhouders, waaronder DAF Club Nederland:

 

Helaas hebben we moeten besluiten de beurs in Eelde op 27 & 28 november 2021 te annuleren. Graag benadrukken wij dat dit besluit verre van lichtzinnig is genomen. Het besluit heeft bij ons team, maar ook bij onze standhouders, een diepe impact. Allereerst emotioneel. Want wij willen niets liever dan met iedereen ons feest door te laten gaan. Wij hadden ons er, net als velen van jullie, enorm op verheugd dit jaar.

Onlangs hebben we u reeds gemaild dat in Eelde mondkapjes verplicht gesteld werden door de eigenaar van het pand, Royal FloraHolland. De organisatie betreurde deze extra maatregel, echter zouden we hem uiteraard wel moeten respecteren. Dit heeft voor enkele annuleringen gezorgd. Na een herindeling van de beursvloer konden we nog steeds een mooie beurs neerzetten waar zowel bezoeker als standhouder zich prima in konden vinden.

Afgelopen vrijdag zijn er in de persconferentie maatregelen genomen die per afgelopen zaterdag in gegaan zijn. Deze maatregelen hebben geen directe invloed gehad op onze beslissing, we mochten immers door gaan, en wel zonder extra maatregelen te nemen die niet reeds genomen waren. Het sentiment is echter wel negatief geworden, waardoor enkele standhouders alsnog annuleerden. Ook krijgen we geluiden vanuit bezoekers dat het sentiment dusdanig negatief is, dit in samenhang met de toenemende besmettingscijfers, vermoeden wij ook dat het daadwerkelijke animo onder bezoekers en standhouders de komende tijd zeker niet toe zal nemen. Met de wetenschap van nu, zou doorzetten nog grotere financiële risico’s met zich meebrengen voor zowel ons als onze standhouders.

Wij vragen om ieders begrip en geduld. Onze eerste prioriteit zal liggen op het terugbetalen van de kaarten die online in de voorverkoop zijn verkocht.

Tot slot wensen wij iedereen een goede gezondheid toe, blijf vooral veilig en graag tot ziens op een van onze volgende evenementen:

  • Oldtimerbeurs Motoren – Bromfietsen & Fietsen op 15 & 16 januari 2022, Autotron Rosmalen
  • Modelbouwshow op 19 & 20 februari 2022, Zeelandhallen Goes
  • British CARS & Lifestyle op 12 & 13 maart 2022, Autotron Rosmalen

 

Met vriendelijke groet,

Namens team Eelde Classics,
 

Autotron Oldtimerproducties

Deel dit bericht via: