Nieuws

Met korting naar Eelde Classics? D.C.N. is er ook!

Publicatiedatum:
Bekeken: 561
Categorieën: Nieuws, Evenementen, PR

De Eelde Classics trekt duizenden bezoekers. Dat is ook niet zo vreemd want vrijwel alle soorten voertuigen (van 25 jaar en ouder) die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 26 en zondag 27 november van 10:00 tot 17:00 uur te zien op ‘Eelde Classics 2022.
Voor liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, (brom)fietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens is het Flowerdome in Eelde die twee dagen dan ook een waar El Dorado.

Rondom onze stand en tent - als vanouds bemand door leden van onze PR commissie – zetten een aantal clubleden uit de omgeving hun werkelijk schitterende voertuigen neer: van een Daf 600 uit 1961 tot een Volvo 66 uit 1976 en daartussen onder andere een Daffodil (Daf 31), 33, Pony, 46, 55 Marathon coupé, Kalmar 441/Tjorven, 66YA en een London-Sydney Daf. Er wordt zelfs een Daf 600 trapauto tussen gezet! 

Wil je dat graag meemaken? Als clublid kun je toegangskaarten met korting kopen om deze fantastische beurs te bezoeken. Wil je weten hoe?
Log in en klik door naar de volgende pagina op deze website:

https://www.dafclub.nl/Voor-de-leden/EeldeClassics
 

Deel dit bericht via: