Nieuws

Nieuw: fotogalerij

Publicatiedatum:
Bekeken: 1091
Categorieën: Algemeen, Nieuws, PR

Met trots presenteren we een nieuwe toevoeging aan deze website: een fotogalerij. Je kunt nu bladeren door fraai beeldvullend materiaal van Dafs en Volvo's met Variomatic!

Per model zie je allerhande uitvoeringen, types, details, folder- en advertentiemateriaal.
Maar ook foto's verzameld rondom een thema zoals 'Daf in de autosport' of 'Specials'.
Het begin is gemaakt en er kan nog veel meer komen, onder andere met jouw inbreng.

Neem gauw een kijkje! Je vindt de fotogalerij in het menu via DAF -> Algemeen

https://www.dafclub.nl/DAF/Algemeen/Fotogalerij

Wil je jouw trots ook laten zien in de fotogalerij? Stuur je foto('s) naar webredactie@dafclub.nl of plaats je foto('s) op het forum, bijvoorbeeld in het onderwerp 'Laat je Daf/Volvo met Variomatic zien!'.
Daar kunnen andere leden ook reageren op jouw fraaie bezit. En met de nieuwe, gemakkelijke manier van foto's uploaden op het forum, een andere vernieuwing die we je kunnen presenteren, is dat een fluitje van een cent!

Om foto's in de fotogalerij volwaardig en duidelijk op volle schermgrootte te laten zien, hanteren we een minimum fotoformaat van 800 pixels breedte of hoogte.

Standaard wordt je foto toegevoegd aan de openbare galerij, zodat iedereen, jong en oud, het mooie beeldmateriaal kan zien. Mocht je je foto's alleen met mede D.C.N. leden willen delen, laat ons dat dan even weten; we hebben ook galerijen die alleen voor leden zichtbaar zijn.

Deel dit bericht via: