Nieuws

Autotron Classics: het aftellen is begonnen!

Publicatiedatum:
Bekeken: 353
Categorieën: Nieuws, PR

Voorbereidend op Autotron Classics worden nu de puntjes op de i gezet. De Eventronhal wordt straks omgebouwd tot DAF (Club Nederland) hal. Dankzij de inbreng van een groot aantal clubleden staat er straks een mooie verzameling rijdende Variomatics. En natuurlijk die 1000 Variomatics: dat wil je niet missen!

Het zal je vanuit eerdere berichtgevingen niet ontgaan zijn dat onze club en auto's op zaterdag 4 en zondag 5 november prominent aanwezig zijn tijdens het Autotron Classics in Rosmalen. En ook dat je als bestuurder gratis toegang krijgt als je met jouw Daf of Volvo met Variomatic komt en korting voor aanvullende kaarten.

Autotron Classics 2023: Plattegrond Eventronhal DAF Club Nederland

Met een persbericht zijn nu ook circa 90 lokale, regionale en landelijke media door ons op de hoogte gesteld. Niet alleen over onze hal maar ook over onze poging om 1.000 Variomatics op de DAF Club Parking te verzamelen.

 

En - met dank aan het Autotron - kunnen niet alleen leden van DAF Club Nederland maar ook de 8.000 medewerkers van DAF Trucks tickets met korting kopen.

Artikel m.b.t. korting op DAFweb (het intranet van DAF Trucks)
 

Kortom, kosten noch moeite zijn gespaard om onze auto's en onze club op de kaart te zetten. Dus start op 4 en/of 5 november je Daf of Volvo met Variomatic, kom dit meebeleven en maak het aantal van 1.000 'Variomatics' compleet. We zien je graag, tot dan!

 

Deel dit bericht via: