Nieuws

Gezocht: herinneringen uit de oude doos - 'Mijn D.C.N.'

Publicatiedatum:
Bekeken: 152
Categorieën: Nieuws

We zijn op zoek naar jouw herinneringen aan 45 jaar DAF Club Nederland. Op de pagina dafclub.nl/mijnherinneringen kun je jouw oude beeldmateriaal uit de jonge jaren van de club ter beschikking stellen.
Bijvoorbeeld gescande oude foto's uit je fotoalbums van weleer, of afbeeldingen die je in je archief van je computer(s) door de jaren heen hebt bewaard.

We werken weer naar een jubileum toe: 45 jaar en met name de mijlpaal van 50 jaar! In de wandelgangen bruist het dan ook al van de ideeën en één idee is dat we dit keer geen boek of naslagwerk gaan maken met en over de auto’s. Nee, we willen nu gaan kijken naar onszelf, wij als DAF Club Nederland. Om die reden willen wij dan een beroep doen op jullie, de clubleden. En zeker, zolang het nog kan, de clubleden van het eerste uur. Wij zouden graag met de betrokkenen in gesprek gaan over: ‘Hoe het allemaal begon’.

Wij willen dan ook vragen om in het geheugen te gaan spitten en verhalen, gebeurtenissen en vooral foto’s, krantenknipsels of publicaties met ons te delen, zodat wij een DAF Club kroniek kunnen samenstellen. Misschien was je toch al eens van plan om die kast, of zolder, waar al die papieren, en vooral foto’s liggen, op te gaan ruimen, dan is nu het moment. Hoe luidt het gezegde ook al weer, o ja: ‘Hou het niet voor jezelf, maar deel het met ons’.

Natuurlijk hoeft het niet alleen maar oud materiaal te zijn: als je nog niet zo lang lid bent, of je hebt mooie herinneringen aan een recentere gebeurtenis bij DAF Club Nederland, dan horen we dat ook graag!

Ga hiervoor naar de speciale pagina http://www.dafclub.nl/mijnherinneringen waar je je beeldmateriaal eenvoudig kunt delen! Er is daarnaast ook ruimte om informatie toe te voegen, zoals datum, jaar, evenement of gebeurtenis.

Daar kun je dus terecht voor je digitale foto's. Mocht je je verhaal willen delen dan kun je dit als bijlage toevoegen aan een E-mail die je kunt sturen naar het volgende adres: jubileum@dafclub.nl.

Heb je een verhaal dat iedereen moet weten, maar je bent niet zo’n schrijver, meld je dan toch bij ons, want dan komen wij graag bij je langs om naar het verhaal te luisteren en dan schrijven wij het op.
Heb je nog foto’s op papier neem dan ook contact op via ons jubileum E-mailadres, want ook dan gaan we kijken hoe we de foto’s in ons bezit kunnen krijgen.

Deel dit bericht via: