Nieuws

Auto's gezocht voor filmopnames: jouw Daf in een film?

Publicatiedatum:
Bekeken: 767
Categorieën: Nieuws, PR

Voor de filmopnames van 'Toen we van de Duitsers verloren' is het productiebedrijf Family Affair Films op zoek naar mooie oldtimers. De film wordt geregisseerd door Guido van Driel en speelt zich af in 1974, de dag nadat Nederland van Duitsland verloor tijdens het WK voetbal.

Omdat het verhaal zich afspeelt in 1974 is de producent op zoek naar auto's die binnen dat tijdperk passen. Natuurlijk waren in die periode de Dafs met Variomatic goed vertegenwoordigd in het straatbeeld, dus kunnen wij als DAF Club Nederland er voor zorgen dat dit ook in de film zo gerepresenteerd wordt!

De opnames vinden plaats van 19 juli t/m 16 augustus. In die periode heeft het productiebedrijf draaidagen in IJmuiden, Zaandam en Limmen waarop er verschillende auto's nodig zijn om het straatbeeld van die tijd zo realistisch mogelijk weer te geven.

Lijkt het je leuk om jouw Daf terug te zien in de film?* Vul dan het  formulier in op de volgende pagina:

http://www.dafclub.nl/filmopnames
 

Voor medewerking aan de film bieden ze  €150,- voor de huur van de auto aan. Dit bedrag maken ze aan de hand van een bruikleenovereenkomst over; hierdoor hoeft er geen BTW over te worden betaald.

*omdat de film zich afspeelt in 1974 zijn Volvo's met Variomatic niet periodecorrect en daarom kun je je alleen aanmelden als je een Daf met Variomatic hebt.


Draaidagen:

19 Juli - IJMUIDEN
20 Juli - IJMUIDEN
21 Juli - IJMUIDEN
27 Juli - IJMUIDEN
28 Juli - ZAANDAM
16 Augustus - LIMMEN
Deel dit bericht via: