Nieuws

Introductiedag nieuwe leden

Publicatiedatum:
Bekeken: 404
Categorieën: Nieuws, PR

Op zaterdag 30 oktober 2021 was de laatste introductiedag voor nieuwe leden van onze club , wat een groot succes bleek.

Dit jaar hebben we twee dagen in de planning: zaterdag 2 april en zaterdag 15 oktober.
Voor de introductiedag op 2 april kun je je nu opgeven, maar: als de coronamaatregelen het blijven toelaten, dit geldt ook voor het DAF Museum.

Op zaterdag 2 april zijn alle nieuwe leden die nog geen introductiedag hebben meegemaakt, van harte welkom tijdens deze gezellige dag.

Na een start met koffie/thee voor de deelnemers beginnen we om 10 uur met een warm welkom van DAF Club Nederland en het voorstellen van de leden in het onderdelenmagazijn in Geldrop (Spaarpot 26), met aansluitend een presentatie van alle D.C.N. activiteiten. Tijdens het ochtendprogramma wordt verder een rondleiding door het magazijn verzorgd met enige uitleg over de onderdelenvoorziening, een uniek kijkje achter de schermen van het magazijn en van de webshop .

Daarna vertrekt de groep naar het DAF Museum in Eindhoven (Tongelresestraat 27). Daar word je rond 12.00 uur verwacht en wordt een lunch aangeboden. Na de lunch gaan we om 13.00 uur naar de vergaderzaal voor een welkomstpraatje over het museum en aansluitend een rondleiding, waarna de dag wordt afgesloten met de gelegenheid om nog vragen te stellen. De verwachting is dat de dag tussen 15.00 en 15.30 uur wordt afgerond.

Aan deze introductiedag zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden, maar je dient wel zelf voor vervoer te zorgen.


Aanmelden
Ben je een nieuw lid (geworden na oktober 2019 of daarvoor maar nog geen introductiedag bijgewoond)* en wil je erbij zijn? Meld je dan -in verband met de catering- vóór 20 MAART a.s. aan via de mail onder vermelding van “Introductiedag 2 april”en jouw lidnummer bij: beurzen@dafclub.nl of hsengers@live.nl

Ben je donateur van het DAF museum? Geef dan ook even je lidmaatschapnummer door.

*degenen die zich al eerder hadden opgegeven worden verzocht dit nogmaals te doen via bovenstaande procedure.


Meld je snel aan, want ,,vol is vol“          

Met DAF groeten namens de PR commissie,

 

Harrie Sengers

Deel dit bericht via: