Super Wintersale & taxatie- en diagnosedag: zondag 20 november 2022

Op zondag 20 november 2022 is het magazijn open van 10:00 -16:00 uur. En niet gewoon open maar als Super Wintersale met (naast alle andere onderdelen) 'Super winterdeals'. Ook kun je die dag jouw variomatisch aangedreven auto een taxatie en/of een technische diagnose laten ondergaan. En bovendien kun je – al dan niet gespannen wachtend op jouw onderdelen of de uitslag – genieten van de kerstsfeer op ons horecaplein.

Super Winterdeals

Het magazijnteam heeft ook voor deze Wintersale weer een groot aantal 'Super winterdeals' verzorgd.
Maar ook alle andere onderdelen zijn tijdens deze sale gewoon leverbaar.

Je kunt op 3 manieren van de Superdeals gebruik maken:

 1. Via de bestellijst hierboven (zichtbaar na inloggen): uiterlijk woensdag 16 november bestellen via de bestellijst hierboven. Download de bestellijst en vul de gevraagde informatie in (naam, lidnummer en autogegevens) en vul in welke onderdelen je wilt bestellen. Ook alle andere onderdelen zijn natuurlijk leverbaar; deze kun je optioneel aan de onderzijde van het bestelformulier toevoegen. Als je klaar bent, mail dan de bestellijst aan magazijn@dafclub.nl. Het magazijn ontvangt dan jouw bestelling en mailt je een factuur. Betaal deze uiterlijk vrijdag 18 november en jouw bestelling staat dan tijdens de Wintersale op zondag 20 november voor je klaar in het magazijn. Zelf krijg je via de mail ook nog een bevestiging van jouw bestelling.
   
 2. Stuur een mail met de te bestellen superdeals en/of andere onderdelen uiterlijk woensdag 16 november aan magazijn@dafclub.nl. Het magazijn ontvangt dan jouw bestelling en mailt je een factuur. Betaal deze uiterlijk 18 november en jouw bestelling staat dan tijdens de Wintersale voor je klaar in het magazijn.
   
 3. Of noteer wat je hebben wilt en kom op zondag 20 november met je bestellijst naar het magazijn.
  Je moet dan wel rekening houden met een langere wachttijd dan wanneer je jouw bestelling vooraf mailt en betaalt. 

 

Taxatie
Tijdens deze Wintersale kun je je variomatisch aangedreven Daf of Volvo direct laten taxeren voor het aantrekkelijke tarief van € 30,00. Maak voor een taxatie een afspraak met Michel-Angelo Wijnen, coördinator Taxaties:
vul op de pagina Taxaties op onze website het “Formulier aanvraag taxatie” in met in het vak Opmerkingen ”Wintersale 2022" of stuur een mail naar taxaties@dafclub.nl onder vermelding van Wintersale 2022 of bel Michel-Angelo op 0162-386 186 (op werkdagen tussen 19.00 en 21.00 uur).

 

Technische diagnose
Tijdens deze Wintersale is ook de Technische Commissie aanwezig om je van dienst te zijn. Een diagnose wordt steeds belangrijker nu voor bijna alle Dafs de APK-verplichting vervallen is. Wil je je auto gratis aan een technische keuring onderwerpen of een diagnose laten stellen? Maak een afspraak met Geert Heintges, coördinator Technische Commissie: per mail naar
techniek@dafclub.nl onder vermelding van Wintersale 2022.

 

Horacaplein
Naast profiteren van de vele aanbiedingen kun je onder het genot van koffie, thee, fris, bier of wijn bijpraten (en bijkomen) op het horecaplein. Leden van de PR commissie laten via een beamer continu onze nieuwste video's van dit jaar zien; onder andere die 'over en op' Zandvoort!

 

Tenslotte nog dit:

 • op de Wintersale zijn ook alle andere onderdelen leverbaar
 • voor iedere koper is er een DAF Club Nederland 2022 kerstbal!
 • je kunt alleen passende aantallen onderdelen voor je eigen auto(‘s) bestellen/kopen
 • je dient lid te zijn van DAF Club Nederland om onderdelen te kunnen kopen
 • de aanbiedingen gelden alleen op 20 november bij zelf ophalen in Geldrop en
 • zolang de voorraad strekt, want op=op!
   

Graag zien we je op zondag 20 november op de Spaarpot in Geldrop voor een dagje one-stop shopping, taxatie, techniek en weer eens gezellig bijpraten.


Locatie en openingstijden
Magazijn DAF Club Nederland
Spaarpot 26
5667 KX Geldrop

Open van 10.00 tot 16.00 uur.


Tot dan!

Jaap de Wit, Michel-Angelo Wijnen en Geert Heintges
namens DAF Club Nederland