Super Lentesale & taxatie- en diagnosedag: zaterdag 1 april 2023

Op zaterdag 1 april 2023 is het magazijn open van 10:00 -16:00 uur. En niet gewoon open maar als Super Lentesale met (naast alle andere onderdelen) 'Super lentedeals'. Ook kun je die dag jouw variomatisch aangedreven auto een taxatie en/of een technische diagnose laten ondergaan. En bovendien kun je – al dan niet gespannen wachtend op jouw onderdelen of de uitslag – genieten van de gezelligheid op ons horecaplein.

Super lentedeals

Het magazijnteam heeft ook voor deze Lentesale weer een groot aantal 'Super lentedeals' verzorgd.
Maar ook alle andere onderdelen zijn tijdens deze sale gewoon leverbaar.

Je kunt op 3 manieren van de Superdeals gebruik maken:

  1. Via de bestellijst hierboven (zichtbaar na inloggen): uiterlijk dinsdag 28 maart bestellen via de bestellijst hierboven. Download de bestellijst en vul de gevraagde informatie in (naam, lidnummer en autogegevens) en vul in welke onderdelen je wilt bestellen. Ook alle andere onderdelen zijn natuurlijk leverbaar; deze kun je optioneel aan de onderzijde van het bestelformulier toevoegen. Als je klaar bent, mail dan de bestellijst aan magazijn@dafclub.nl. Het magazijn ontvangt dan jouw bestelling en mailt je een factuur. Betaal deze uiterlijk donderdag 30 maart en jouw bestelling staat dan tijdens de Lentesale op zaterdag 1 april voor je klaar in het magazijn. Zelf krijg je via de mail ook nog een bevestiging van jouw bestelling.
     
  2. Stuur een mail met de te bestellen superdeals en/of andere onderdelen uiterlijk dinsdag 28 maart aan magazijn@dafclub.nl. Het magazijn ontvangt dan jouw bestelling en mailt je een factuur. Betaal deze uiterlijk donderdag 30 maart en jouw bestelling staat dan tijdens de Lentesale voor je klaar in het magazijn.
     
  3. Of noteer wat je hebben wilt en kom op zondag 1 april met je bestellijst naar het magazijn.
    Je moet dan wel rekening houden met een langere wachttijd dan wanneer je jouw bestelling vooraf mailt en betaalt. 

 

Taxatie
Tijdens deze Lentesale kun je je variomatisch aangedreven Daf of Volvo direct laten taxeren voor het aantrekkelijke tarief van € 30,00. Maak voor een taxatie een afspraak met Michel-Angelo Wijnen, coördinator Taxaties:
vul op de pagina Taxaties op onze website het “Formulier aanvraag taxatie” in met in het vak Opmerkingen "Lentesale 2023" of stuur een mail naar taxaties@dafclub.nl onder vermelding van Lentesale 2023 of bel Michel-Angelo op 0162-386 186 (op werkdagen tussen 19.00 en 21.00 uur).

 

Technische diagnose
Tijdens deze Lentesale is ook de Technische Commissie aanwezig om je van dienst te zijn. Een diagnose wordt steeds belangrijker nu voor bijna alle Dafs de APK-verplichting vervallen is. Wil je je auto gratis aan een technische keuring onderwerpen of een diagnose laten stellen? Maak een afspraak met Geert Heintges, coördinator Technische Commissie: per mail naar
techniek@dafclub.nl onder vermelding van Lentesale 2023.

 

Horacaplein
Naast profiteren van de vele aanbiedingen kun je onder het genot van koffie, thee, fris, bier of wijn bijpraten (en bijkomen) op het horecaplein.
 

Tenslotte nog dit:

  • op de Lentesale zijn ook alle andere onderdelen leverbaar
  • je kunt alleen passende aantallen onderdelen voor je eigen auto(‘s) bestellen/kopen
  • je dient lid te zijn van DAF Club Nederland om onderdelen te kunnen kopen
  • de aanbiedingen gelden alleen op zaterdag 1 april bij zelf ophalen in Geldrop en
  • zolang de voorraad strekt, want op=op!
     

Graag zien we je op zaterdag 1 april op de Spaarpot in Geldrop voor een dagje one-stop shopping, taxatie, techniek en gezellig bijpraten.


Locatie en openingstijden
Magazijn DAF Club Nederland
Spaarpot 26
5667 KX Geldrop

Open van 10.00 tot 16.00 uur.


Tot dan!

Jaap de Wit, Michel-Angelo Wijnen en Geert Heintges
namens DAF Club Nederland