Nieuws

Theo Versloot stelt zich kandidaat voor de PR commissie

Publicatiedatum:
Bekeken: 284
Categorieën: Bestuur, PR

Naar aanleiding van de oproep in 'Variomatic' 173 heeft na Janine Haddering nu ook Theo Versloot zijn bereidheid voor deelname aan de PR commissie kenbaar gemaakt. Hierna stelt hij zich voor en geeft zijn motivatie voor de kandidaatstelling.

Hierbij stel ik mij voor als kandidaat voor de PR commissie. Ik woon in Best, ben getrouwd en sinds eind 2019 lid geworden van onze mooie club. Ik vind het geweldig dat er veel jongeren lid zijn. Een flink aantal daarvan is daarbij ook actief in de club. Zelf ben ik net aan mijn tweede jeugd (66 jaar) begonnen. In september 2023 ben ik gestopt met werken en daardoor is er weer ruimte om andere leuke zaken op te pakken. Mijn werkzame leven heb ik in het basisonderwijs, het MBO en het bedrijfsleven doorgebracht. Met PR en marketing heb ik, met name in het bedrijfsleven, veel ervaring opgedaan. 

De liefde voor Daf komt vanuit mijn jeugd, mijn vader heeft er verschillende in zijn bezit gehad. Zelf heb ik sinds 2019 een Daf 66 1300 Marathon coupé en daarnaast al 25 jaar een Volkswagen Kever 1303 LS cabrio.

Het lijkt me leuk om een bijdrage aan de PR commissie te mogen leveren en op die manier onze mooie club,  samen met jullie, onder de aandacht te blijven brengen. 

Tot 24 februari!

Deel dit bericht via: