Nieuws

Schrijf je nu in voor de Kaartleesrit editie 2023: 'Rondje Altena'

Publicatiedatum:
Bekeken: 111
Categorieën: Nieuws, Evenementen

Ook dit jaar ligt er weer een kaartleesrit in het verschiet, en wel op zondag 29 oktober. Ditmaal gaan we de kaartleesrit op stafkaarten rijden in de omgeving van Heusden en Altena.

De snelheid is niet van belang, maar wel het accuraat intekenen en het rijden van de juiste route! Onderweg staan controlebordjes die op een controlekaart moeten worden ingevuld, waarmee we kunnen zien of je de juiste route hebt gereden.

De route voert voor een belangrijk deel over landelijke wegen en door dorpen in het land van Heusden en Altena. De route is ongeveer 110 kilometer lang en halverwege (na circa 2 uur rijden) is een lunchstop gepland.

Als je nog niet eerder een kaartleesrit hebben gereden start je in de toerklasse. Voorafgaand aan de rit krijg je een korte kaartlees-instructie verzorgd door de organisator.

Heb je al (enige) ervaring in het rijden van kaartleesritten, dan strijd je mee in de sportklasse. Ook in deze klasse wordt niet met een tijdschema gereden maar de organisator heeft een aantal leuke weggetjes weten te vinden en een aantal listige kaartleesgeintjes. Dus zeker de moeite waard om naar Dussen af te reizen voor de start van de D.C.N. Kaartleesrit editie 2023: 'Rondje Altena'!

Voor het programma en aanmelding kun je terecht op deze pagina:

https://www.dafclub.nl/Kaartleesrit

Let op: inschrijven kan tot uiterlijk 23 oktober. Maximaal 25 deelnemende auto's, vol = vol!

Deel dit bericht via: