Nieuws

ALV 2023: Henk Balemans stelt zich kandidaat voor de taxatiecommissie

Publicatiedatum:
Bekeken: 155
Categorieën: Bestuur, Taxaties

Henk Balemans stelt zich kandidaat voor de taxatiecommissie. Lees zijn motivatie en stem tijdens de ALV!

Mijn naam is Henk Balemans en ik ben de trotse bezitter van een Neona Daf 66 Super Luxe. Deze Daf vond ik jaren geleden terug bij een autosloperij en heb hem weer in ere hersteld.
In 2002 werd mijn vaders Daf voor het eerst door D.C.N. getaxeerd en onlangs is deze weer opnieuw getaxeerd in Kerkwerve door Michel-Angelo. We kwamen zo aan de praat over de overeenkomsten van zowel mijn als zijn Daf 66. Allebei zijn ze nieuw aangeschaft en bereden door de vaders, de leeftijd van de auto’s is nagenoeg gelijk en de kentekens hebben GK en GP in het midden. De belangrijkste overeenkomst is echter het feit dat ik in 2002 de taxatie-activiteiten van hem heb overgenomen.
Tot 2012 met veel plezier getaxeerd en vele contacten opgedaan c.q. allerlei Dafs gezien en gevoeld. Nu ik sinds enige maanden met pensioen ben, begon het bloed steeds meer te kriebelen om weer actief iets voor de club te gaan doen. Ik kwam tot de conclusie dat taxeren het dichtst bij mij staat en mij het beste past. Daarom wil ik als ‘herintreder’ graag mijn diensten aanbieden vanaf 2023.

Deel dit bericht via: