Nieuws

ALV 2023: Chevy Jansen stelt zich kandidaat voor de EVC

Lees zijn motivatie en stem tijdens de ALV!

Publicatiedatum:
Bekeken: 116
Categorieën: Bestuur, Evenementen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Chevy Jansen, 19 jaar oud en woonachtig in Eindhoven.

Doordeweeks ben ik werkzaam als werkvoorbereider in de hijs & heftechniek en in het weekend ben ik regelmatig te vinden onder de auto of achter de balie van het D.C.N onderdelenmagazijn. Hier zullen veel mensen mij wel herkennen. Ik ben sinds augustus 2019 in bezit van mijn eerste DAF; een 33 uit ‘73. En sindsdien ben ik lid van onze club.

De 33 heb ik samen met mijn vader compleet gerestaureerd en direct daarna in gebruik genomen als mijn eerste (dagelijkse) auto. Menig mens verklaarde mij hiervoor gek, maar ik heb hier geen moment spijt van gehad. Na 1 jaar en zo’n 17.000 kilometer verder (ja… gemiddeld zo’n 1400 km per maand) ben ik overgestapt op een 4 cilinder DAF als dagelijkse auto. Eerst een V66 en sinds augustus 2022 rijd ik dagelijks in een 2de type 55 coupé. Zo krijgt de 2 cilinder toch iets meer rust.

Ik ben enige tijd geleden door Léon de Louw (coördinator EVC) gevraagd of ik de EVC wil komen versterken en hier heb ik niet lang over na moeten denken. Ik kom graag de EVC ondersteunen om voor de leden nog meer en nog betere evenementen te organiseren.

Met vriendelijke groet,

Chevy Jansen

Deel dit bericht via: