Nieuws

ALV 2023: Rijanny Heintges stelt zich kandidaat voor de EVC

Lees haar motivatie en stem tijdens de ALV!

Publicatiedatum:
Bekeken: 140
Categorieën: Bestuur, Evenementen

Hallo, ik ben Rijanny Heintges. Mij werd gevraagd of ik het leuk vond om me bij de evenementencommissie aan te sluiten. Ik was er eigenlijk al een beetje ingerold tijdens het Hemelvaartweekend in Wanrooij.
Dus hoefde er eigenlijk niet lang over na te denken.
Leuk om met een leuk team dit gezamenlijk te mogen organiseren.
Maar hoe rolde ik in het DAF leven? Ik was 25 jaar en moest toen afrijden voor het auto-rijbewijs. De rij-instructeur die mij het examen afnam, vroeg of ik al de mogelijkheid had om een auto dagelijks te gaan rijden. Ik zei tegen hem dat mijn man al een DAF voor mij had gekocht/overgenomen van een oudere dame die het verzorgingshuis in ging. Die mevrouw vond het erg jammer dat de auto anders op de sloop kwam. Dus mijn man kwam trots thuis met een beige Daf 46. Hij hoefde er niet meer aan te sleutelen en de auto was rijklaar. En laat mij nu net een rij-examinator hebben die helemaal dol was op DAFs. Ik heb nog geen 10 minuten hoeven af te rijden; ik was meteen geslaagd!
Dus ging ik trots rondrijden in de Daf 46 met 2 kleine kinderen. Al gauw liet ik mijn man doorschemeren dat het inderdaad een leuke auto was maar ik vond het niet een erg mooie DAF. Ik had mijn zinnen gezet op een Daffodil 32. Dat was mijn droompje. Niet veel later ging er een DAF- liefhebber emigreren en kreeg ik de kans om zo aan mijn droompje te komen. Sindsdien heb ik een mooie rooie Daffodil 32. Gelukkig heb ik een man met gouden handjes en hebben we de mogelijkheid om de auto’s te kunnen stallen. Dus onze Dafjes gaan bij ons niet snel meer weg. Want eenmaal DAF liefhebber blijft DAF liefhebber. Tevens op de introductiefoto zien jullie ook nog een andere hobby van mij sinds 2021.

Groetjes en tot bij de evenementen.

Rijanny

Deel dit bericht via: