Nieuws

Dafs in de media; zelfs op zaterdagavond!

Let op: aangepast bericht!

Publicatiedatum:
Bekeken: 262
Categorieën: PR

Ook in deze tijd van het jaar draait de 'PR machine' van onze club op volle toeren; zelfs op de laatste twee zaterdagavonden in januari. Afgelopen zaterdag op TV en op 28 januari 'live' in Amsterdam.

Op 21 januari kon je afstemmen op NPO2 voor een aflevering van 'In de voetsporen van de Jaren '60'. Daarin besteedde omroep MAX  aandacht aan DAF, onze club en onze auto's. Heb je het gemist? Klik dan hier en kijk vooral de beelden tussen 27:07-31:20 en 39:18 - 41:45 terug. De opnames, met medewerking van onder andere Margriet Bot en Fred Oosterlaan, dateren al van mei 2021.

Op zaterdagavond 28 januari is de officiële release van Liam Pek’s nieuwe EP in Markt Centraal in Amsterdam. Hij speelt die avond voor het eerst ook live zijn nieuwe single ‘Daffodil’! Sowieso belooft het een super avond op een bijzondere locatie te worden; Markt Centraal is een reusachtig monument in het hart van Amsterdam-West. Hier kwam sinds 1934 het voedsel voor de stad aan, maar is tegenwoordig omgetoverd tot een culturele broedplaats met live muziek, food en gezelligheid.

“Het zou mij ontzettend tof lijken om daar zo veel mogelijk leden van DAF Club Nederland te zien” zegt Liam. “Als ze met hun DAF of Volvo met Variomatic proberen we een gratis parkeerplek voor ze te regelen. Er mogen zelfs 2 DAFs in de grote markthal komen te staan!” 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Laat Maaike Schuurs, productiemanager van Liam Pek, vóór woensdag 25 januari weten of je er bij wil zijn met je DAF; dit kan via maaikeschuurs@gmail.com. Diverse media hebben al aandacht besteed aan dit bijzondere optreden, zoals de Westkrant en AutoRAI.nl.

Voor €12,50 koop je een ticket via deze link en kun je komen genieten van meerdere optredens en eetkraampjes.

(Foto van Liam en zijn band achter de Daffodil is van Janne Igbuwe)

Deel dit bericht via: