Nieuws

Autobestand actueel!?

Publicatiedatum:
Bekeken: 148
Categorieën: Bestuur

Vaak raadplegen de bestuursleden het autobestand van onze club. Met name als we op zoek zijn naar een of meerdere types variomatisch aangedreven auto’s voor PR of andere activiteiten. Helaas moeten we regelmatig concluderen dat het bestand niet actueel is. Dat is niet alleen vervelend en zonde van onze tijd; het is vooral nadelig voor de clubleden en voor de club. Kijk maar:

  • alleen auto's die op naam staan van het betreffende clublid worden door de taxatiecommissie getaxeerd (dit wordt altijd gecontroleerd)
  • onderdelen worden alleen verkocht aan leden en uitsluitend voor op hun naam – in het autobestand - geregistreerde auto’s (dit wordt dit jaar intensiever gecontroleerd)
  • het autobestand wordt ook gebruikt om tijdig en goed onderdelen te kunnen inkopen of te laten fabriceren zodat er geen 'nee ' hoeft te worden verkocht.
  • de FEHAC vertegenwoordigt de belangen van onze leden; dat heeft alleen zin als we aantoonbaar/betrouwbaar een substantieel deel van ons mobiel erfgoed vertegenwoordigen
  • clubleden moeten snel en gericht kunnen worden benaderd als we een bepaalde auto in een bepaalde regio zoeken voor bijvoorbeeld een artikel of evenement.

Daarom een dringende oproep aan jullie allen; controleer of de auto’s die in het autobestand op jouw naam staan de juiste zijn en zo niet pas het dan aan!

Dat kun je heel eenvoudig zelf doen door op deze website in te loggen en naar de volgende pagina te gaan:

https://www.dafclub.nl/Voor-de-leden/Mijn-DCN/Mijn-autos 

(in het vervolg kun je deze pagina bereiken via het menu Voor de leden -> Mijn auto’s). Bekijk goed of de informatie over de auto(‘s) die je daar ziet, klopt. Is dat niet het geval, gebruik dan de knoppen ‘Aanpassen’, ‘Verwijderen’ of ‘Toevoegen’ om deze belangrijke informatie te corrigeren. Lukt het je niet of heb je hier nog een vraag over, stuur dan een mailtje naar webredactie@dafclub.nl.

We rekenen op jullie medewerking; in het belang van jezelf en van de verschillende commissies van onze club!

Namens het bestuur van DAF Club Nederland bij voorbaat dank voor je medewerking.

Deel dit bericht via: