Nieuws

Gezocht: 2 jongere leden voor de PR commissie!

Publicatiedatum:
Bekeken: 238
Categorieën: PR

Omdat de PR-commissie aan het verjongen is, zijn wij op zoek naar twee enthousiaste "jongere" leden. We proberen de bekendheid van onze club en het aantal leden te vergroten en meer leden bij clubactiviteiten te betrekken.

Wat ga je doen?

De PR-commissie neemt regelmatig deel aan (of organiseert zelf) gave evenementen door het hele land om zo onze club en de personenauto's van DAF op de kaart te zetten. Hierbij laten wij met een opengewerkte Variomatic zien hoe de unieke aandrijving van de DAF personenauto's werkt. Je maakt een praatje met en beantwoordt vragen van bezoekers, deelt bladen en pennen uit en helpt met op- en afbreken van onze tent en stand omringd met beachvlaggen en parasols.

We hebben de afgelopen periode flink ingezet op promotie middels film, zowel Koningsdag 2021 als de Reverse Race van Red Bull met Max Verstappen en Yuki Tsunoda. Deze komen bij de PR-commissie vandaan en worden naast vele andere video’s permanent op een groot scherm in de tent getoond.

Jaarlijks bezoeken we 6-7 evenementen waar je met een uitgebreide en goed uitgeruste crew een geweldig beeld van onze club en onze auto’s kunt neerzetten.

Moet je daar altijd bij zijn? Nee, uiteraard niet. Niemand gaat je verplichten om vanuit het noorden van Groningen naar het zuiden van Limburg te rijden voor een evenement; al mag dat natuurlijk wel (en reiskosten worden vergoed). Via mail, Whatsapp en telefoon is er onderling goed contact dus fysiek vergaderen is niet vaak nodig (al is dat vaak wel heel gezellig!). 

Lijkt het je leuk?

Wil jij het verschil maken binnen onze club? We staan open voor suggesties om PR van DAF Club Nederland nog leuker te maken en nog meer jeugd te bereiken. Lijkt jou dat leuk maar wil je eerst weten hoe het er in de praktijk aan toegaat? Neem dan contact op met een jong PR lid: Wouter van de Peppel (06-16643989). Bellen met mij (Hans Rodenburg) mag natuurlijk ook: 06-57349231.

 

Deel dit bericht via: