Nieuws

Introductiedag voor nieuwe leden

Publicatiedatum:
Bekeken: 239
Categorieën: Algemeen, PR

Op zaterdag 2 april j.l. was de laatste introductiedag voor nieuwe leden van onze club en dat was een groot succes. Binnenkort hebben we weer een introductiedag; namelijk op zaterdag 15 oktoberz. Dan zijn alle nieuwe leden die nog geen introductiedag hebben meegemaakt, van harte welkom tijdens deze gezellige dag.

Na een start met koffie/thee beginnen we om 10 uur met een warm welkom door Harrie Sengers en Wouter van de Peppel van de PR commissie in het onderdelenmagazijn in Geldrop, Spaarpot 26 (mocht je onderdelen willen kopen; laat dat bij binnenkomst gelijk weten). Aansluitend worden via een presentatie alle D.C.N. activiteiten belicht. Tijdens het ochtendprogramma wordt verder een rondleiding door het magazijn verzorgd met uitleg over de onderdelenvoorziening; een uniek kijkje achter de schermen van het magazijn en van de webshop!

Daarna vertrekt de groep naar het DAF Museum in Eindhoven (Tongelresestraat 27). Daar word je rond 12.00 uur verwacht en wordt een lunch aangeboden. Na de lunch gaan we om 13.00 uur naar de vergaderzaal voor een welkomstpraatje over het museum en aansluitend een rondleiding door Wibo Pieters. De dag wordt afgesloten met de gelegenheid om nog vragen te stellen. De verwachting is dat de dag tussen 15.00 en 15.30 uur wordt afgerond.

Aan deze introductiedag zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden, maar je dient wel zelf voor vervoer te zorgen.


Aanmelden
Ben je een nieuw lid, heb je nog geen introductiedag bijgewoond en wil je erbij zijn? Meld je dan -in verband met de catering- vóór 1 oktober a.s. aan via de mail onder vermelding van “Introductiedag 15 oktober”en jouw lidnummer bij: beurzen@dafclub.nl of hsengers@live.nl.
(Ben je donateur van het DAF museum? Geef dan ook even je lidmaatschapsnummer door).

Meld je snel aan, want 'vol is vol'.

Met DAF groeten namens de PR commissie,

Harrie Sengers en Wouter van de Peppel

Deel dit bericht via: