Nieuws

Ouw Getogmarkt Riethoven met toertocht

Publicatiedatum:
Bekeken: 305
Categorieën: Nieuws, PR

Op zondag 7 augustus 2022 wordt van 11.00 tot 17.00 uur deze unieke, jaarlijks terugkerende, markt gehouden. Er zijn diverse oude ambachten te zien zoals broodbakken, paling roken, houtbewerking en er zijn mooie oude tractoren en gereedschappen te bewonderen. Het geheel wordt opgeluisterd met muziek en de vele terrasjes maken de gezellige sfeer compleet. 

Ook dit jaar is DAF Club Nederland van de partij met de clubstand omringd door enkele Dafs en Volvo’s met Variomatic.

Als clublid kun je ook meedoen met een gratis toertocht (samen met de Simca Club) die onder meer langs Middelbeers voert. Daar kun je een kijkje nemen in de ambtswoning van de voormalige burgemeester Mevr. Smulders. In de kelder van dit vernieuwde pand staat een replica van haar Daf 600 die haar geschonken was door de bevolking van het dorp (zie ‘Variomatic’ 160, pag. 58 e.v.).

Aanmelden voor de toertocht kun je eenvoudig doen door een mailtje naar beurzen@dafclub.nl of een appbericht naar 06 23400131. Doe dat wel vóór 6 augustus! En zorg ervoor dat jij je dan op zondag 7 augustus om 10.00 uur meldt bij onze clubstand. De toertocht vertrekt uiterlijk om 11.00 uur (zodra de markt is geopend mag daar niet meer met auto’s worden gereden).

 

Deel dit bericht via: