Nieuws

Kaartleesrit West-Brabant: 'Rondje Den Hout'

Publicatiedatum:
Bekeken: 606
Categorieën: Nieuws, Evenementen

We zijn weer terug met een kaartleesrit in West-Brabant! Op zondag 6 november gaan we met onze Dafs en Volvo's met Variomatic een kaartleesrit rijden op stafkaarten. De snelheid is niet van belang, maar wel het accuraat intekenen en het rijden van de juiste route! Onderweg staan controlebordjes die op een controlekaart moeten worden ingevuld, waarmee we kunnen zien of je de juiste route hebt gereden.

De route voert voor een belangrijk deel over landelijke wegen en door dorpen rondom het Brabantse Den Hout, ten westen van Oosterhout. De route is ongeveer 110 kilometer lang en halverwege (na circa 2 uur rijden) is een lunchstop gepland.

Als je nog niet eerder een kaartleesrit hebben gereden start je in de toerklasse. Voorafgaand aan de rit krijg je een korte kaartlees-instructie verzorgd door de organisator.

Heb je al (enige) ervaring in het rijden van kaartleesritten, dan strijd je mee in de sportklasse. Ook in deze klasse wordt niet met een tijdschema gereden maar de organisator heeft een aantal leuke weggetjes weten te vinden en een aantal listige kaartleesgeintjes. Dus zeker de moeite waard om naar Den Hout te komen!

Voor het programma en aanmelding kun je terecht op deze pagina:

http://www.dafclub.nl/kaartleesrit

Let op: inschrijven kan tot uiterlijk 28 oktober. Maximaal 25 deelnemende auto's, vol = vol!

Deel dit bericht via: