Nieuws

Castle Rally Deurne 1300

Publicatiedatum:
Bekeken: 108
Categorieën: Nieuws

Zondag 15 mei 2022 vormt Deurne het decor van de Castle Rally Deurne 1300. Deze sfeervolle toertocht voor oldtimers en andere exclusieve auto’s wordt gehouden ter gelegenheid van het 1300-jarig bestaan van Deurne en voert langs de vele kenmerkende bezienswaardigheden die Deurne en omgeving rijk zijn.

De organisatie heeft ons verzocht om dit onder de aandacht van onze leden te brengen, zeker omdat de gemeente Deurne een band heeft met de familie van Doorne en met DAF. Deze band zal zeker tot uiting komen in de route van deze toertocht en in het routeboek.

De Castle Rally Deurne 1300 staat garant voor een bijzondere toertocht met exclusieve oldtimers, culturele hoogtepunten en culinair genieten in goed gezelschap. De opbrengst van de rally gaat naar het goede doel, namelijk het dierenpark in de Kasteeltuin van Deurne en de Nederlandse Hartstichting.

Castle Rally Deurne 1300
Zondag 15 mei 2022


Vertrekpunt: Kasteeltuin Deurne, Haageind 31, 5751 BB Deurne (Locatie)

Programma:
Opstellen vanaf 09.30 uur
10.30 uur: start toertocht
13:00 uur: lunch bij Hotel Restaurant Nederheide
17:00 uur: informeel samenzijn en culinair programma

Deelname
Heb je interesse om deel uit te maken van deze unieke toerrit? Maak geheel vrijblijvend jouw interesse kenbaar via onderstaande link en blijf op de hoogte. De lengte van de toertocht bedraagt ongeveer 100 kilometer. De kosten zijn 230 euro per equipe van maximaal 2 personen.

Organisatie Castle Rally Deurne 1300: www.castlerallydeurne.nl

Castle Rally Deurne 1300 wordt georganiseerd door Lionsclub Deurne in samenwerking met de Deurnese Oldtimer Club en Heemkundekring H.N. Ouwerling.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem contact op via info@castlerallydeurne.nl.

Deel dit bericht via: