Nieuws

Introductiedag voor nieuwe leden: zaterdag 30 oktober a.s.

Publicatiedatum:
Bekeken: 482
Categorieën: Nieuws, PR

Bijna 2 jaar geleden (op 19 oktober 2019) is de laatste introductiedag voor nieuwe leden van onze club gehouden. Op zaterdag 30 oktober a.s. wordt er weer zo’n dag voor onze nieuwe leden georganiseerd.

De dag start om 10.00 uur in onze “’snoepwinkel’: het onderdelenmagazijn in Geldrop. Tijdens het ochtendprogramma wordt een rondleiding door het magazijn verzorgd.

Rond het middaguur wordt het DAF Museum bezocht; daarvoor is een Coronatoegangsbewijs verplicht. Er wordt eerst een lunch aangeboden waarna door middel van een presentatie aan de hand van onze nieuwe website, het reilen en zeilen van onze club nader wordt toegelicht. En bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen. De dag wordt vervolgens afgesloten met een rondleiding door het museum.

De kosten van entree van het DAF Museum en de lunch neemt DAF Club Nederland voor zijn rekening. De deelnemers dienen wel zelf voor vervoer te zorgen.

Ben je een nieuw lid (geworden na oktober 2019 of daarvoor maar nog geen introductiedag bijgewoond)* en wil je erbij zijn? Stuur dan uiterlijk 15 oktober a.s. een mailbericht met jouw naam en lidnummer aan pr@dafclub.nl onder vermelding van “Introductiedag 2021”. Je ontvangt daarna per mail nadere informatie.

*degenen die zich al eerder hadden opgegeven worden verzocht dit nogmaals te doen.

Deel dit bericht via: