Nieuws

Functie Coördinator technische commissie komt vrij

Publicatiedatum:
Bekeken: 46
Categorieën: Nieuws

Eind 2020 komt de functie Coördinator technische commissie vrij.

De belangrijkste doelstelling van de technische commissie is het ondersteunen van de leden op technisch gebied.
De commissie bestaat op dit moment uit 7 leden met een geweldige technische kennis over onze Daf’s.

De TC organiseert sleuteldagen, diagnoses, cursussen, schrijven technische artikelen voor de Variomatic en beantwoorden heel veel technische vragen van onze leden.

De coördinator van de TC heeft de volgende taken:

-          Motiveert en coördineert de activiteiten van de commissieleden.

-          Zorgt voor de planning, uitnodiging en inschrijving van de technische activiteiten, ontwikkelt nieuwe activiteiten en cursussen, plant de bemensing, coördineert de technische vragen die gesteld worden.

-          Naast de algemene taken als bestuurslid van DAF Club Nederland legt de coördinator binnen het bestuur van de vereniging verantwoording af over de gedane en de geplande activiteiten en ook bij de Algemene Leden Vergadering (ALV).

Lijkt het je leuk om de commissie aan te sturen én deel uit te maken van het bestuur van DAF Club Nederland, meld je dan vóór eind oktober aan met een korte motivatie. We nemen dan contact op met je om verdere informatie te delen en jouw vragen te beantwoorden. In een gesprekje met enkele bestuursleden kun jij je motivatie verder toelichten. Op de Algemene Ledenvergadering wordt over de voorgedragen kandidaten door de leden gestemd.

Belangstelling? Reageer dan via : techniek@dafclub.nl.