D.C.N. @ Historic Grand Prix

Publicatiedatum:
Bekeken: 59
Categorieën: Nieuws, Evenementen
Evenement datum: 16-7-2021 - 18-7-2021 Export evenement

Van vrijdag 16 juli tot en met zondag 18 juli 2021 wordt op CM.com Circuit Zandvoort het Historic Grand Prix evenement gehouden.
Het thema is een terugblik naar 1985: het jaar dat er voor het laatst een officiële Grand Prix werd verreden op Nederlandse bodem.

Voor de 10e maal zal de Historic Grand Prix worden georganiseerd op het geheel vernieuwde CM.com Circuit Zandvoort. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juli 2021 komen liefhebbers uit de hele wereld bij elkaar om temidden van de race coureurs zich te vergapen aan klassieke en historische raceauto’s. Van wedstrijden van de officiële FIA kampioenschappen voor historische Formule 1, Sports Cars en Formule 3 tot en met race demonstraties met auto’s uit museumcollecties. De Historic Grand Prix met z’n entourage biedt een prachtig decor voor oldtimerclubs en het bedrijfsleven om zich temidden van racehelden en unieke race-auto’s te verbinden met de vele duizenden liefhebbers van snelheidsduivels, auto’s en technologische innovaties. Uiteraard in de luxe setting van diverse unieke VIP hospitality mogelijkheden.

Per dag worden tenminste 5.000 bezoekers verwacht. Mogelijk dat dit aantal per dag kan oplopen tot 15.000; e.e.a. is mede afhankelijk van de verleende vergunningen en het weer. Er wordt grote media aandacht verwacht (NOS, RTL GP, Ziggo, autobladen, etc.).

Voor meer informatie over de Historic Grand Prix ga je naar de website: https://historicgrandprix.nl/

Je kunt je van 5 t/m 12 juni aanmelden op deze pagina: http://www.dafclub.nl/historicgrandprix

 

Deel dit bericht via: