SUPERSALE & TAXATIES & DIAGNOSES op zondag

Publicatiedatum:
Bekeken: 519
Categorieën: Magazijn, Taxaties, Techniek
Evenement datum: 21-11-2021 10:00 - 16:00 Export evenement

De winter komt eraan en dat is een goede periode om jouw DAF of Volvo met Variomatic weer gereed te maken voor een nieuw seizoen rijplezier. En daarom organiseert DAF Club Nederland op zondag 21 november weer SUPERSALE met superdeals in het onderdelenmagazijn in Geldrop. Tevens kun je die dag jouw auto laten taxeren en aan een diagnose laten onderwerpen.

Naast het profiteren van de vele aanbiedingen, kun je ook eindelijk weer eens gezellig bijpraten op het HORECAPLEIN.

TAXATIE

Als je toch langs komt voor de aanbiedingen van het magazijn, waarom dan ook niet meteen jouw DAF of Volvo CVT laten taxeren? Voor een afspraak voor een taxatie: Michel-Angelo Wijnen. Per mail taxaties@dafclub.nl of via de telefoon: 0162-386 186 (op werkdagen tussen 19.00 en 21.00 uur). Je kunt je ook via onze website opgeven: log in en ga naar Club/Algemeen/Taxaties en vul het “Formulier aanvraag taxatie” volledig in. Vermeld in de rubriek “Opmerkingen”: Supersale Geldrop.

DIAGNOSE

Ook is het mogelijk om op deze dag een diagnose van jouw auto te laten uitvoeren. Voor een afspraak voor een diagnose: Geert Heintges. Per mail aan techniek@dafclub.nl onder vermelding van: Supersale Geldrop.

SUPERDEALS van het onderdelenmagazijn  

Het magazijnteam heeft ook voor deze SUPERSALE weer een groot aantal superdeals verzorgd. Welke? Je krijgt begin november de bestellijst toegestuurd. En deze wordt natuurlijk ook op www.dafclub.nl gepubliceerd. Maar ook alle andere onderdelen zijn tijdens de SUPERSALE gewoon leverbaar.

Met de bestellijst jouw bestelling vooraf regelen

Met de bestellijst kun je ook al vooraf onderdelen bestellen. Scan en mail de ingevulde bestellijst uiterlijk maandag 15 november naar magazijn@dafclub.nl. Je ontvangt dan een factuur. Na betaling staat jouw bestelling op zondag 21 november voor je klaar. Je kunt dan de hele dag jouw bestelling afhalen. Dat voorkomt wachten en deze tijd kun je nuttig en gezellig besteden op het HORECAPLEIN. 

HORECAPLEIN

Naast profiteren van de vele aanbiedingen kun je onder het genot van koffie, thee, fris, bier of wijn bijpraten (en bijkomen) op het HORECAPLEIN.

Corona

Corona kan altijd nog roet in het eten gooien. Als de SUPERSALE tevens taxatie- en diagnosedag geen of in een andere vorm doorgang vindt, dan melden we dit tijdig op de website www.dafclub.nl.

Je bent welkom van 10.00 tot 16.00 uur op Spaarpot 26 in Geldrop. Wil je voordat je naar het onderdelenmagazijn komt nog iets nagaan of vragen? Bel dan tijdens de openingstijden met: 06-51157535.
Je kan in het magazijn ook pinnen. Tot nader order is tijdens het bezoek het dragen van een mondkapje verplicht (de mondkapjes liggen ook bij de ingang).

Deel dit bericht via: